Emlak Konut Çınarköy Evleri Projesinde Satış Başladı!

Çekmeköy konut projeleri arasında yer alan ve Emlak Konut GYO güvencesi ile üretilecek olan Çınarköy Evleri konut projesi için satış başladı!
Emlak Konut Çınarköy Evleri Projesinde Satış Başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi altında üretilecek olan doğal yaşam konseptiyle hayata geçirilen Çınarköy Evleri satışa sunuldu. İstanbul'da rekor fiyatlara yükselen konut fiyatlarının en önemli nedeni olarak gösterilen yeni konut üretiminin azlığı sonrasında Emlak Konut pek çok projesi ile sahaya inmişti.

İstanbul'da konut fiyatları rekor seviyelere yükselirken, yaşanan yükselişin etkisi ile konut yatırımı yapmak isteyen kişilerde İstanbul'a yönelmişti. İstanbul'da satılık sıfır konut projeleri yakından takip edilirken yeni satışa sunulan projelerde lansman çalışmalarına özel düşük fiyatlar sunulması da bu projeleri öne çıkarıyordu.

EMLAK KONUT ÇEKMEKÖY KONUT PROJESİ: ÇINARKÖY EVLERİ SATIŞ FİYATLARI BELLİ Mİ?

İstanbul konut projeleri kapsamında satışa sunulan Emlak Konut Çınarköy Konut Projesi 138 bin metrekarelik dev bir alanda kuruluyor. Toplam arsa alanı 710 bin metrekare olan projenin büyük bir bölümü yeşil alan ve peyzaj çalışmalarına ayrılırken proje kapsamında toplam 1915 adet konut üretilecek. Projede 1+1 daire, 2+1 daire, 3+1 daire ve 4+1 daire tipinde olmak üzere 4 farklı daire tipi üretiliyor.

Kuzey Marmara Çevre Yolu bağlantısının yanı başında yer alan Çınarköy projesi lokasyonu ile de dikkat çekiyor. Dev proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün tam ortasında yer alıyor. Proje için satış fiyatları henüz açıklanmazken an itibari ile şu anda projede ön talep toplanıyor ve resmi site üzerinden vatandaşlar talep formu doldurabiliyor.