Emlak Konut GYO Konut Projeleri, Fiyatları ve Kampanya Detayları! İl İl Liste İle Şimdi Al 2 Sene Sonra Öde Konut Seferberliği Kampanyası

Emlak Konut yeni konut seferberliği başladı. 2 sene ödemesiz ödemelerine 3. yılda başlayacağınız Hayallerini Erteleme Türkiye isimli yeni konut seferberliği ile hemen teslim projelerin de yer aldığı 26 projede kaçırılmayacak fırsatlar sunuldu. Emlak Konut hemen teslim konut projeleri için de geçerli olan yeni konut kampanyası ile hemen taşınabileceğiniz ve ilk taksit ödemelerine 2 sene sonra başlayacağınız Emlak Konut kampanyalı konut projeleri hangi illerde, Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Deni
Emlak Konut GYO Konut Projeleri, Fiyatları ve Kampanya Detayları! İl İl Liste İle Şimdi Al 2 Sene Sonra Öde Konut Seferberliği Kampanyası

Emlak Konut yeni konut seferberliği başladı. 2 sene ödemesiz ödemelerine 3. yılda başlayacağınız Hayallerini Erteleme Türkiye isimli yeni konut seferberliği ile hemen teslim projelerin de yer aldığı 26 projede kaçırılmayacak fırsatlar sunuldu. Emlak Konut hemen teslim konut projeleri için de geçerli olan yeni konut kampanyası ile hemen taşınabileceğiniz ve ilk taksit ödemelerine 2 sene sonra başlayacağınız Emlak Konut kampanyalı konut projeleri hangi illerde, Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Denizli ve diğer iller hangileri, yüzde 5 peşinatla satılan konut projeleri hangileri?

Emlak Konut GYO anlaşmalı konut projeleri için yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirimle şimdi al 3 sene sonra öde konut kampanyası başlattı.



EMLAK KONUT ANLAŞMALI KONUT PROJELERİ LİSTESİ! 2 SENE ERTELEMELİ SATILAN PROJELER HANGİLERİ?



Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamada 13 tanesi hemen teslim olmak üzere 26 konut projesi 2 sene sonra ödemeye başlanacak şekilde satışa sunulacak.



Ev almak isteyen kişiler yüzde 20 peşinat ödeyecek ancak ilk etapta sadece yüzde 5 peşinat tahsil edilecek geriye kalan yüzde 15 peşinat tutarı da üçüncü sene itibari ile ödenmeye başlanacak. Yani vatandaşa konut peşinatını biriktirmek için fırsat sunulmuş olunacak.



Taksitle konut satışı yapan Emlak Konut 180 ay vadeli konut kredisi paketini yüzde 0.79 faiz oranı ile kullanma imkanı sunacak. Kampanyaya dahil edilen tüm konut projeleri için konut fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak.



Düzenlenen kampanya ile konut stoku yükünden kurtulmayı planlayan inşaat sektörü ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara da tarihi bir fırsat sunarak Türkiye'de bir ilk olarak 2 yıl ödemesiz dönemli konut sahibi olma imkanı tanıdı.



Emlak Konut GYO Konut Projeleri, Fiyatları ve Kampanya Detayları! İl İl Liste İle Şimdi Al 2 Sene Sonra Öde Konut Seferberliği Kampanyası



1- Başkent Emlak Konutları



2- Büyükyalı İstanbul



3- Evora Denizli



4- Gebze Emlak Konutları



5- 3. Etap Göl Panorama Evleri



6- İstmarina



7- Karat 34



8- Koordinat Çayyolu



9- Köy Zekeriyaköy



10- Niğde Emlak Konutları



11- Temaşehir Konya



12- Tual Adalar



13- Tual Bahçekent



14- Avangart İstanbul



15- Avrupark Hayat



16- Cer İstanbul



17- Düşler Vadisi



18- Ebruli Ispartakule



19- Evora İzmir



20- İdealist Cadde



21- Merkez Ankara



22- Nidapark İstinye



23- Nidapark Küçükyalı



24- Semt Bahçekent



25- Validebağ Konakları



26- Yeniköy Konakları İstanbul



EMLAK KONUT 2 SENE ERTELEMELİ HAYALLERİNDEN VAZGEÇME TÜRKİYE PROJESİ KAPSAMINDA KONUT SATIŞI YAPILACAK İLLER HANGİLERİ?



Emlak Konut GYO tarafından açıklanan listeye göre İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Kocaeli, Konya, Niğde ve Yalova illerinde yaşaşan kişilere 2 sene ertelemeli konut satışı yapılacak.



Emlak365.com