Emlak Konut GYO'dan Hemen Teslim Yüzde 5 Peşinatla, 2 Sene Sonra Ödemeli Satılan Konut Projeleri!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler için Emlak Konut GYO 2 sene sonra ödemeli konut projeleri listesini yayımladı.
Emlak Konut GYO'dan Hemen Teslim Yüzde 5 Peşinatla, 2 Sene Sonra Ödemeli Satılan Konut Projeleri!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler için Emlak Konut GYO 2 sene sonra ödemeli konut projeleri listesini yayımladı. Sadece yüzde 5 peşinatla satılan konut projeleri haberimizde...

Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan konut projeleri için güncelleme yapıldı. Hemen teslim satılan konut projeleri için hem ev sahibi olmak isteyenlere hem de konut yatırımı yapmak isteyen kişilere ilk taksit ödemesini 2 sene sonrasına erteleme imkanı sunuldu.

EMLAK KONUT HEMEN TESLİM, İLK TAKSİT ÖDEMESİ 2 SENE ERTELEMELİ SATILINA KONUT PROJELERİ!

Emlak Konut GYO tarafında yapılan güncelleme sonrasında hemen teslim olarak satılan konut projeleri açıklandı. Yapılan açıklama ile 4 proje için hemen teslim imkanı ile ilk taksit ödemesi 2 sene ertelemeli olmak üzere satış yapılacağı ilan edildi.

Yapılan duyuru ile Emlak Konut Başkent Emlak Konutları Projesi,

Emlak Konut Niğde Emlak Konutları Projesi,

Emlak Konut Bizim Mahalle Konut Projesi,

Emlak Konut Gebze Emlak Konutları 3 Konut Projesi kapsamında 2 sene ertelemeli konut satışı imkanı sunulacağı duyuruldu.

Satışa sunulan projelerin bazılarında yüzde 5 peşinat, bazılarında ise yüzde 10 peşinat seçeneği sunulurken ev sahibi olmak isteyen kişilere sunulan en büyük imkan ise ilk taksit ödemesinin 2 sene ertelenmesi oldu.

Hemen teslim olarak satılan konut projelerinden bugün alarak oturmaya başlayan ya da kiraya veren yatırımcılar bu sayede 2 senelik büyük bir avantaja kavuşacaklar.

EMLAK KONUT GYO'DAN NASIL KONUT ALINIR, EV SAHİBİ OLUNUR?

Her proje için Emlak Konut satış ofisleri üzerinden ve Emlak Konut müşteri hizmetleri telefon numarası olan 444 36 55 hattından yardım alabilirsiniz.

Emlak365.com