Emlak Konut İstanbul'da 60 Ay Taksitle Hemen Teslim Ofis ve Dükkan Satışı!

İstanbul projeleri ile adından söz ettiren Emlak Konut Ofis Karat Bakırköy projesi ile avantajlı fiyatlarla ofis ve dükkan yatırımı yapılmasına olanak sağladı.
Emlak Konut İstanbul'da 60 Ay Taksitle Hemen Teslim Ofis ve Dükkan Satışı!

İstanbul'da konut ve ofis fiyatları büyük bir hızla yükselişini sürdürürken yaşanan yükseliş yeni yatırım fırsatı arayan kişilerin de iştahını kabartmış durumda. Satışa sunulan yeni projeler hem ev sahibi olmak hem de yatırım yapmak isteyen kişilerin yakın takibine girerken bu projelerden biri de Ofis Karat Bakırköy projesi olarak öne çıktı.

Avantajlı yatırım fırsatı olarak lanse edilen projede stokta kalan son hemen teslim ofis ve dükkanlar yeni alıcılarına sunulurken satışların ihale ile yapılacağı duyuruldu. Satışa sunulan ticari ünitelerin muhammen bedelleri ise yer aldıkları blok, kat ve metrekare fiyatlarına göre belirlenecek.

EMLAK KONUT OFİS KARAT BAKIRKÖY SATILIK İŞYERİ, OFİS VE DÜKKAN FİYATLARI KAÇ TL?

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut yeni satış ilanları için duyurularını peş peşe yayımlarken bu duyurulardan biride Ofis Karat Bakırköy projesi için yapıldı. Yapılan duyuruda satışa sunulan işyerleri ve ofisleri için 60 aya kadar vadeli taksitle satış yapılacağı belirtildi.

Emlak Konut İstanbul'da 60 Ay Taksitle Hemen Teslim Ofis ve Dükkan Satışı!

E-İhale usulü ile yapılacak olan satışta hemen teslim olarak satışa sunulan projede vadeli ödemelerde yüzde 15 indirim yapılırken taksitle ofis yatırımı yapmak isteyen kişilere ise yüzde 0,69 faiz oranı ile konut kredisiz taksitle alım yapma fırsatı da tanındı. Alım için Emlak Konut internet sitesi üzerinden e-ihale yöntemi ile başvuru yapılacak. İhalede fiyatlar seçilen dükkana göre değişkenlik gösterirken A/2 blokta yer alan 76 m2 dükkan için belirlenen satış fiyatı 4 milyon 275 bin TL olarak belirlendi.