Emlak Konut Vadi Evlerinde 120 Ay Vade ve 0.99 Vade Farkı Fırsatıyla Daire Fırsatı!

Emlak Konut Evleri konut projesinden ev almak isteyenlere özel ödeme planları ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Söz konusu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları ve ödeme seçenekleri haberimizde.
Emlak Konut Vadi Evlerinde 120 Ay Vade ve 0.99 Vade Farkı Fırsatıyla Daire Fırsatı!

Emlak Konut tarafından satışa çıkarılan konut projelerinde müşterilere farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. Gelir durumlarına göre bir ödeme planı belirleyen müşteriler uzun vadeli ödemelerle ev sahibi olabiliyorlar. Bu kapsamda satışta olan projelerden bir tanesi de Emlak Konut Vadi Evleri.

EMLAK KONUT VADİ EVLERİ KONUT PROJESİ ÖZELLİKLERİ

İstanbul'da ev hayali olanlar için Emlak Konut tarafından özel konut satışları bulunuyor. İstanbul Havalimanına yakın konumda bulunan Emlak Konut Vadi Evleri özel satış rakamları ve ödeme seçenekleri ile müşterilerin beğenisine sunulmuş durumda.

Emlak Konut'un resmi sitesinden ev alacaklara özel bilgiler paylaşılırken bizlerde emlak365.com olarak satışa çıkarılan konutların fiyat listesini derledik. İşte İstanbul Havalimanı yakınında yer alan Emlak Konut Vadi Evleri konut projesine dair detaylar.

KONUTLARIN SATIŞ RAKAMLARI

Mart sonu Nisan başı dönemde Emlak Konut Vadi Evleri farklı seçenekler bulunuyor. Ev alacaklar için alınacak evin özelliklerine göre taban fiyatları aşağıda bildirdik.

Emlak Konut Vadi Evleri projelerinde yer alan konutlar 2+1 dairelerden başlıyor. Müşterilerin tercihlerine göre konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 büyüklükte olabiliyorlar. Bunun dışında konut projesinde villa tipi evlerde mevcut. Villalar ise 3+1 ve 4+1 şeklinde.

Farklı özelliklerde çok çeşitli konutların yer aldığı projede ilan edilen satış rakamları ise şu şekilde;

En düşük fiyatlı konutlar; Vadi Evleri Konut Projelerinde en uygun konutların fiyatları 908 bin TL seviyesinde.

Vadi Evleri Konut Projesinde yer alan lüks villaların fiyatları ise 1 milyon 129 Bin TL ile 1 milyon 500 Bin TL arasında değişiyor.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

Emlak Konut Vadi Evlerinde 120 Ay Vade ve 0.99 Vade Farkı Fırsatıyla Daire Fırsatı!

Emlak konut vadi evleri projesinde sunulan en önemli ödeme seçeneklerinin başında uzun süreli vade seçeneği. Projeden ev alacaklar 120 ay vade olanağından faydalanabilecekler. Bunun dışında konut projesinde vade farkı yüzde 0.99 olarak uygulanacak.