Emlak Konut Yeni Fikirtepe konut projesinde 0.99 vade farkı ile yeni etap satışı başladı

İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin en sorunlu ilerlediği bölgeler arasında yer alan Fikirtepe'de Emlak Konut devreye girmiş ve 11 bin konutluk dev bir dönüşüm projesine imza atılmıştı.
Emlak Konut Yeni Fikirtepe konut projesinde 0.99 vade farkı ile yeni etap satışı başladı

Türkiye'de kentsel dönüşümün ilk başladığı ancak o dönem yapılan hatalar nedeni ile pek çok kişinin mağduriyet yaşamasına neden olan Fikirtepe'de devreye Emlak Konut GYO girmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda bölgede yürütülen projelerin tamamlama görevi Emlak Konut'a verilmişti. 

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut GYO tarafından yürütülen çalışmalarda Yeni Fikirtepe Konut Projesi açıklanmış, projede mağduriyet yaşayan kişilerin ev sahibi olacağı sözü verilmişti. 11 bin konutluk dev proje etaplar halinde satılırken yeni etabın başvuruları başladı. 

EMLAK KONUT YENİ FİKİRTEPE KONUT PROJESİ SATILIK DAİRE FİYATLARI KAÇ TL, NE KADAR?

Toplam 18 etap halinde yapılması planlanan 11 bin konutun yer aldığı İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Yeni Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için Emlak Konut beklenen satış duyurusunu yayımladı. Yayımlanan duyuru kapsamında projede 10 bin 10 konut, 256 ticari ünite, 503 ofis, sosyal donatılar ve yeşil alanlar ile 11 bin bağımsız bölüm olacağı ilan edilmişti. 

İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de yer alan kentsel dönüşüm projesinde yeni etabın satışları yüzde 0.99 vade farkı ile taksitli olarak başlarken konut fiyatları ise Emlak Konut satış ofisi ve 444 36 55 numaralı telefon üzerinden verilecek. 

Emlak Konut Yeni Fikirtepe konut projesinde 0.99 vade farkı ile yeni etap satışı başladı

İsteyen kişiler ayrıca Emlak Konut GYO resmi internet sitesi üzerinden talep formu doldurarak ta başvuru yapabilecekler.