Eston Şehir Koru için kampanya açıklandı! 60 ay vade ve sıfır faiz!

İstanbul Bahçeşehir konut projesi olan Estonşehir Koru için yeni bir kampanya başlatıldığı bildirildi. Projede ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve sıfır faiz imkanı veriliyor.
Eston Şehir Koru için kampanya açıklandı! 60 ay vade ve sıfır faiz!

Türkiye’de konut projelerinden ev satın almak için son dönemlerde yüksek talepler gösterildiği biliniyor. Bu talepler konut projelerinin az sayıda olmasından kaynaklanıyor. Ev sahibi olmak isteyenler devam eden projelerden konutlarını almak istiyorlar. İstanbul’da son dönemlerde dikkat çeken projelerden birisi de Estonşehir Koru oldu.

ESTONŞEHİR KORU PROJESİ KAMPANYASI!

Polatyol tarafından inşa edilen projede konut teslimlerinin 2024 yılının ilk çeyreğinde olacağı bildirildi. Estonşehir Koru kapsamında toplamda 1106 adet villa ve konut inşa edileceği bildirildi. Bu villaların büyüklüklerinin 197 metrekare ile 203 metrekare arasında değiştiği açıklandı. Çok kapsamlı bir proje olan Estonşehir Koru ile İstanbul’da doğa içerisinde müstakil bir yaşam sunuluyor.

215 Bin metrekarelik alan üzerinde bulunan Estonşehir Koru içerisinde tüm ihtiyaçları karşılayacak sosyal donatılar yer alacak. 90 dönüm yeşil alanı olan projede 25 dönüm aktivite ve oyun parkı bulunacak. 4500 metrekare sosyal alan içerisinde düşük yoğunluklu ve az katlı yapılaşma ile çok önemli bir yaşam alanı oluşturulacak. Küçük bir kasaba konseptinde yapılan Estonşehir Koru’da bahçeli, balkonlu, teraslı evler bulunuyor.

Estonşehir Koru projesi lokasyonu açısından da oldukça büyük avantajlara shaip olacak. Kuzey Marmara otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’nın kesiştiği alanda kurulan proje çok önemli merkezlere yakın bir mesafede bulunuyor.

Estonşehir Koru konut projesi için bir de kampanya açıklandı. Buna göre müşterilere 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Üstelik bu imkanda banka veya kefil gibi koşullar da yer almıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler faizsiz olarak bu evleri satın alma imkanı buluyorlar. Yüzde 25 peşinat ödeyerek bu imkanları kullananlar hayalleri süsleyen evlerin sahibi olabiliyorlar.