Galatasaray'ın Florya konut projesine başlama tarihi açıklandı!

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Kemerburgaz tesislerinin yapımı ve Florya projesi hakkında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın Florya konut projesine başlama tarihi açıklandı!

Galatasaray Kulübü inşaat faaliyetlerine başlıyor. Kulübün geleceğini şekillendirecek olan çok önemli projeler için ön hazırlıklar tamamlandı ve şimdi de harekete geçiliyor. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur yapılacak projelere dair açıklamalarda bulundu. İnşaat sektöründe Türkiye’nin önemli iş insanlarından birisi olan Erden Timur tüm planlamaların yapıldığını söyledi.

KEMERBURGAZ PROJESİNE BAŞLANIYOR!

Galatasaray futbol takımının tesislerinin Kemerburgaz’a taşınması için yeni tesislerin inşaatı hakkında bilgilendirme yapan Erden Timur, “İnşallah bu yılın Eylül ayında futbol takımımızı Kemerburgaz tesislerine taşımış olacağız. Lakin Kemerburgaz projesi bununla sınırlı kalmayacak. Oradaki inşaat çalışmalarına son sürat devam edeceğiz. Altyapı takımlarımız için de tesisler inşa edeceğiz.” dedi.

FLORYA KONUT PROJESİ!

Galatasaray bir süre önce Florya’daki Emlak Konut GYO hisselerini satın almıştı. Florya’da inşa edilecek olan projeye dair de açıklama yapan Erden Timur, “Florya ile alakalı bir projemiz var. Orada ruhsat alma durumuna göre değişebilecek ama Haziran veya Temmuz ayı gibi inşaata başlamış olabileceğiz. Orayı da etap etap inşa edeceğiz. Bu konuda yabancı bir markayla birlikte çalışacağız. Florya’dan gelecek olan tüm para Galatasaray’a kalacak. İnşaatta ihale sistemi uygulanacak. Bizim şirketimiz NEF bu projede yer almayacak. Onu en baştan söyleyeyim tartışmalar hiç başlamasın.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri’nin oldukça kıymetli bir arazi olması nedeniyle bu arazide konut projesi yapılması hedefleniyor. Bu kapsamda önce tesisler içerisinde Emlak Konut GYO’nun hissesi Galatasaray tarafından satın alındı. Şimdi ise konut projesine başlanılacak ve bu projeden elde edilecek tüm gelir Galatasaray’a ait olacak. Çok ciddi bir gelir elde edecek olan Galatasaray’ın bununla borçluluğunu tamamen bitirmeyi planlandığı biliniyor.