Göktürk Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 evler satışa çıktı!

İstanbul’un konut projelerinden olan Göktürk Konutları ile alakalı olarak yeni gelişmeler merak ediliyor. Göktürk Konutları projesinde hangi tip konutlar bulunuyor?
Göktürk Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 evler satışa çıktı!

Konut projeleri ile alakalı olarak gelişmeler oldukça yakından takip ediliyor. Konut yatırımının oldukça cazip olduğu kentlerden olan İstanbul’daki konut projelerine yoğun bir şekilde talep gösteriliyor. Yeni projelerin sayısının az olmasından dolayı konut projeleri çok daha fazla ön plana çıkmaya başladı. Göktürk Konutları da İstanbul’daki seçkin projelerden birisi olarak gösteriliyor.

GÖKTÜRK KONUTLARI HAKKINDA MERAK EDİLENLER

İstanbul’un Pendik ilçesinde inşa edilen Göktürk Konutları Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından inşa ediliyor. İnşaat aşamasında olan Göktürk Konutları’nda proje kapsamında 153 adet daire yapılacak. 10 kat yükseklikte olan proje göz alıcı bir tasarıma sahip. Oldukça konforlu bir proje olarak dikkat çeken Göktürk Konutları kapsamında çok sayıda imkan bir arada sunulabilecek.

Lokasyon açısından Göktürk Konutları bulunduğu bölgenin merkezi bir alanında yer alıyor. Ana ulaşım yollarına yakın bir mesafede yer alan Göktürk Konutları okul, hastane, alışveriş merkezi gibi merkezlere oldukça kısa bir mesafede yer alıyor. Tüm toplu ulaşım imkanına sahip olan proje alanı aynı zamanda sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor.

Göktürk Konutları için hazırlanan projede yeşil ağırlıklı bir görünüm ön plana çıkıyor. Yeşil alanları yoğun olan bir proje olarak henüz inşaat aşamasında büyük ilgi toplayan Göktürk Konutları’nda daire satışları da başladı.

2024 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilecek olan Göktürk Konutları’nda 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki ayrı ev tipi bulunuyor. 2+1 konutlar için fiyatların 2 Milyon TL’den başladığı bildirilirken 3+1 evler için ise fiyatların 2 Milyon 650 Bin TL’den başladığı bildirildi. Ancak güncel fiyatlamalar için projenin satış ofisi ile irtibata geçilip kampanyalar hakkında bilgi alınabilir.