Göl kıyısında Adalar manzaralı konut projesi: Batıyakası!

İstanbul Kartal’daki konut projelerinden olan Batıyakası son günlerde sıkça konuşulan projelerden birisi oldu. Emlak Konut güvencesi ile gerçekleştirilen projede farklı konut seçenekleri cazip imkanlarla sunuluyor.
Göl kıyısında Adalar manzaralı konut projesi: Batıyakası!

İstanbul’da bulunan konut projeleri oldukça yoğun ilgi görmeye devam ediyorlar. Bu projeler içerisinde bazı projeler ise konseptleriyle dikkat çekerek aradan sıyrılıyorlar. Kartal’da bulunan Batıyakası da bu projelerden birisi olarak gösteriliyor. Peki Batıyakası konut projesine dair merak edilen bilgilerin ayrıntıları nelerdir?

BATIYAKASI PROJESİNİN MERAK EDİLENLERİ!

Emlak Konut güvencesi ile inşa edilen Batıyakası projesini yapan firmanın Yıldızlar İnşaat olduğu bildirildi. Yatay mimari esası ile planlanan projenin en çok dikkat çeken kısmı ise lokasyonu oluyor. İstanbul’un merkezi yerlerine ve imkanlarına çok yakın mesafede bulunan Batıyakası çok cazip bir yerde inşa ediliyor.

Batıyakası projesi metroya yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca Marmaray gibi önemli bir ulaşım hattı da 5 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. Deniz ulaşımını kullanmak isteyenlerin 5 dakika içerisinde bu imkanı elde edebildikleri belirtiliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunan Batıyakası boğaz köprülerine ise 15 dakika mesafede bulunuyor. İstanbul’un önemli merkezlerinden birisi olan İstanbul Finans Merkezi’ne ise Batıyakası’ndan ulaşım sadece 15 dakika sürüyor.

Batıyakası konut projesi kapsamında çok farklı konut tipleri bulunuyor. 1+1 konseptinde tasarlanan konutların tiplerinde bazı farklılıklar bulunuyor. 44 metrekare ile 94 metrekare arasında değişen büyüklükleri olan konutlar tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde planlanmış. Ayrıca proje kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri de bulunuyor.

Proje kapsamında Ev Plus konseptine de yer verildi. Geliştirilen bu konsept ile beraber uzaktan çalışanlar için konforlu uzaktan çalışma alanları tasarlanıyor. Günün her saatinde bu alanlar kullanılarak uzaktan çalışma imkanı da elde edilebilecek.

Millet Bahçesi ve Göl kıyısında bulunan Batıyakası şehirden uzaklaşmadan doğa içerisinde bir yaşamı sunuyor. Bu şekilde 312.000 metrekarelik bir doğa alanı içerisinde bulunan proje oldukça geniş imkanlar sunuyor.