Hayal Bodrum villa projesi! Fiyatlar belli oldu!

Konut projelerine olan ilgi artarak devam ediyor. Bodrum’da yapılan yeni projelerden olan Hayal Bodrum’da konut fiyatları merak ediliyor? Hayal Bodrum projesinde konut fiyatları kaç TL’den başlıyor?
Hayal Bodrum villa projesi! Fiyatlar belli oldu!

Türkiye’de konut piyasasında oldukça sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Artan inşaat maliyetleri ve düşen konut satışları sektörel bir çıkmaza doğru gidiyor. Bundan dolayı yeni konut projelerinin sayısında ciddi bir daralma meydana geliyor. Mevcut konut projeleri ise bu gerekçe ile oldukça yoğun talep görüyor.

BODRUM KONUT SEKTÖRÜNÜN YILDIZI

Türkiye’de konut fiyatlarının en fazla değerlendiği merkezlerden birisi de Bodrum olarak biliniyor. Özellikle pandemi sonrasında Bodrum adeta talep patlaması yaşadı. Mevcut konutlar talepleri karşılamayınca yeni konut projelerine olan ilgi de arttı. Yatırım için de çok cazip olan Bodrum yerli ve yabancı çok sayıda konut talebi ile karşılaşıyor.

HAYAL BODRUM VİLLA PROJESİ

Bodrum’da yapılan yeni konut projeleri de yüksek talep ile karşılaşıyor. Bu projelerden birisi de Hayal Bodrum oldu. Serhat Demir Çelik AŞ tarafından inşa edilen projede şu anda inşaat aşaması devam ediyor. 199 villa tipi konutun inşa edildiği proje oldukça merak ediliyor. Villaların 2+1, 3+1 ve 4+1 planlarında yapıldığı ve 63 metrekare ile 123 metrekare arasında değişen büyüklüklerde olduğu bildirildi. Proje kapsamında teslimlerin 2023 yılının son çeyreğinde yapılacağı belirtildi.

Hayal Bodrum oldukça önemli bir lokasyonda inşa ediliyor. Havaalanına 5 dakika mesafede olan proje alanında havuzlu villalar inşa ediliyor. Orman manzarasına sahip olan projenin Güvercinlik Sahiline 10 dakika mesafede olduğu ifade ediliyor. Kendine ait plajı da olan proje çok sayıda kişinin şimdiden ilgisini çekmeyi başardı.

FİYATLAR BELLİ OLDU!

Hayal Bodrum projesi kapsamında inşa edilecek olan villaların fiyatları da belli oldu. Firmanın Nisan ayı başında belirlediği fiyatlara göre 2+1 villalar 3 Milyon 450 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 4+1 villaların ise fiyatlarının 10 Milyon 950 Bin TL’den başladığı bildirildi.