İstanbul Bağcılar'da 605 dairelik dev konut projesi As Concept!

Yeni konut projeleri ile alakalı olarak kapsamlı araştırmalar yapılıyor. Özellikle de İstanbul’daki konut projeleri merak ediliyor. İstanbul’da Bağcılar’da yapılan konut projesi As Concept’te konut fiyatları ne kadar?
İstanbul Bağcılar'da 605 dairelik dev konut projesi As Concept!

Konut satın almak isteyenlerin sayısında ekonomik koşullardan dolayı azalma olsa da konut arzındaki gerileme konut sahibi olmayı düşünenlerin yeni konutlara erişiminin önündeki en büyük engel oluyor. Bundan dolayı yeni konut projeleri için büyük bir talep gösteriliyor. Özellikle de konut yatırımının yüksek kazanç getirdiği İstanbul’daki konut projeleri araştırılıyor. İstanbul’un konut projeleri arasında bulunan As Concept hakkında yeni bilgiler belli oldu.

AS CONCEPT KONUT PROJESİ NEREDE YAPILIYOR?

İstanbul’daki yeni konut projelerinden olan As Concept’in nerede yapıldığı araştırılırken bu proje İstanbul’un Avrupa Yakası tarafından bulunan ilçelerinden Bağcılar’da Mahmutbey semtinde inşa ediliyor. Proje As Yapı tarafından gerçekleştirilirken şu anda inşaat aşaması devam ediliyor. Firma tarafından verilen bilgilere göre As Concept’te konut teslimleri için 2024 yılının son çeyreği planlanıyor.

ÖZELLİKLERİ NELER?

As Concept konut projesi kapsamında toplamda 605 daire inşa ediliyor. 19 katlı bloklar halinde inşa edilecek olan projenin toplam alanı 61.489 metrekare olarak açıklandı. Proje içerisinde 418 metrekare sosyal alan yer alıyor. 3 blok şeklinde inşa edilecek olan As Concept’te 21 adet de ticari ünite yer alacak.

Konumu açısından da As Concept oldukça cazip bir lokasyona sahip. Günetinde Bahçelievler ve Bakırköy, batısında Küçükçekmece ve Başakşehir bulunuyor. İstoç, Oto Center ve Tekstilkent gibi merkezi iş alanlarının tam ortasında olan proje şimdiden Basın Ekspres Yolu üzerindeki en değerli projelerden birisi olarak gösteriliyor.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

As Concept konut projesi kapsamında inşa edilecek olan 605 konutun satışına dair herhangi bir açıklama henüz yapılmadı. Projemi yapımcısı firma konut fiyatlarını da şimdilik açıklamazken konut kampanyası olup olmayacağı da merak ediliyor.