İstanbul Beylikdüzü Marin City konut projesinde evlerin yarısı satıldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde yapılan Marin City konut projesinde farklı konut seçenekleri ile konforlu yaşam vaat ediliyor. Marin City’de konut fiyatları ne kadar?
İstanbul Beylikdüzü Marin City konut projesinde evlerin yarısı satıldı!

İstanbul’da yapımına devam edilen konut projeleri içerisinde Beylikdüzü’ndeki Marin City özellikle dikkatleri çekiyor. Değerlenen bir bölgede yapılan konut projesi aynı zamanda yüksek kazanç da sağlıyor. Lokasyonu açısından çok cazip bir bölgede yapılan Marin City’de şu anda inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

DAİRELERİN YARISI SATILDI!

Solmazlar Yapı tarafından yapılan Marin City projesinde toplamda 92 konut inşa ediliyor. İnşaat artık tamamlanma aşamasına yaklaşırken projede bulunan konutların 43’ü satıldı. 4 katlı binalar halinde i,nşa edilen proje yatay mimarinin de İstanbul’daki önemli örneklerinden birisi olacak. Kapalı otoparka sahip olan projede çeşitli sosyal donatılara da yer veriliyor.

HANGİ TÜR KONUTLAR YER ALIYOR?

Marin City konut projesinde çok çeşitli konutlar yer alıyor. Büyük evler isteyenler için de küçük evler isteyenler için de opsiyonlar bulunuyor. 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+2 planlarıyla inşa edilen daireler tüm ihtiyaçlara karşılık verebiliyor. 2+1 evler net 100 metrekare, 3+1 evler net 130 metrekare, 4+1 evler net 149 metrekare, 4+2 evler net 175 metrekare ve 5+2 evler net 210 metrekare olarak projelendirildi.

FİYATLAR NE KADAR?

Son fiyat bilgisine göre Marin City projesinde konut fiyatlarında ortalama fiyatlar uygulanıyor. Bölgeye ve projeye göre güncel emlak piyasasında oluşan fiyat listesi ilan edildi. 2+1 evler 6 Milyon TL’den, 3+1 evler 7 Milyon TL’den, 4+1 evler 8,5 Milyon TL’den, 4+2 evler 8,5 Milyon TL’den ve 5+2 evler 10 Milyon TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Evlerin metrekare fiyatları ise 32 Bin TL ile 42 Bin TL arasında değişiyor. Ancak bu fiyatların güncelliği etkisini kaybetmiş olabilir. En doğru fiyatlar için Marin City’i yapan firma olaran Solmazlar Yapı ile iletişime geçmek daha doğru olacaktır.