İstanbul Esenyurt Alya 4 Mevsim konut projesinde erken teslim hesapları!

İstanbul Esenyurt’ta BOSS4 Gayrimenkul tarafından inşa edilen Alya 4 Mevsim konut projesinde iki bloğun inşaatının tamamlandığı bildirildi.
İstanbul Esenyurt Alya 4 Mevsim konut projesinde erken teslim hesapları!

Konut sektörü son dönemlerde büyük bir ilgiyle takip edilmeye başlandı. Yeni Evim kampanyası ile avantajlı konut kredisi imkanlarının sağlanmasıyla konut projeleri daha çok araştırılır oldu. Özellikle İstanbul’da ev sahibi olmak isteyen orta gelirli vatandaşlar mevcut konut projelerinin son durumu hakkında bilgi edinmek istiyorlar. İstanbul Esenyurt’ta inşa edilen Alya 4 Mevsim projesi de sorgulaması en fazla yapılan konut projeleri arasında yer alıyor.

İKİ BLOĞUN İNŞAATI TAMAMLANDI!

İstanbul Esenyurt’ta gerçekleştirilen konut projelerinden olan Alya 4 Mevsim’in arkasında BOSS4 Gayrimenkul bulunuyor. Toplam 4 blok olarak tasarlanan projede 217 daire inşa edilecek. Bu dairelerin yüzde 35’i ise şimdiden satıldı. Hızla ilerleyen inşaatta projenin ilk iki bloğunda inşaat tamamlandı.

Tamamlanan 2 bloğun inşaatında ince işleri yapılmaya devam ediliyor. 100 Milyon TL’lik yatırım ile hayata geçirilen projenin geldiği son durum hakkında BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş bilgi verdi.

Alya 4 Mevsim projesinin teslim tarihini de açıklayan Abdülkadir Akkuş, “Projemizi tamamen aile konseptinde tasarladık. Binalarımız 11’er katlı 4 adet bloktan oluşuyor. İki blokta kaba inşaatı bitirdik. Toplamda 217 dairenin yer alacağı Alya 4 Mevsim 6.579 metrekare arsa alanına ve 39.695 metrekare de toplam inşaat alanına sahip. Şu anda projemizde bulunan dairelerin yüzde 35’ini de satmış durumdayız. Projemizde metrekare fiyatları 30 Bin TL’den ve daire fiyatları da 3 Milyon TL’den başlıyor. Alya 4 Mevsim projemizi çok anlamlı bir tarih olan 29 Ekim 2023’te teslim etmeyi planlıyoruz. Bizim şirket olarak erken teslim geleneğimiz bulunuyor. Buna uygun olarak bu teslim tarihini biraz daha öne çekebiliriz.” dedi.