İstanbul Küçükçekmece Boulevard Sefaköy konut projesinde konut fiyatları belli oldu mu?

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde yapılan konut projelerinden olan Boulevard Sefaköy hakkında kapsamlı bilgiler merak ediliyor. Boulevard Sefaköy konut projesinde kaç konut inşa edilecek ve konutlar ne zaman teslim edilecek? Boulevard Sefaköy konut projesinde konut fiyatları ne kadar?
İstanbul Küçükçekmece Boulevard Sefaköy konut projesinde konut fiyatları belli oldu mu?

İstanbul’da şu anda çok önemli konut projelerinde i,nşaat aşamaları devam ediyor. Türkiye’nin saygın inşaat şirketleri devasa projeler için konut sektörüne yeni konutlar kazandırma için faaliyette bulunuyor. Sinpaş GYO da İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde Boulevard Sefaköy konut projesinde inşaat aşamasına devam ediyor.

KONUT TESLİMLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Edinilen son bilgilere göre Sinpaş GYO’nun yeni projelerinden olan Boulevard Sefaköy için inşaat çalışmalarında yüzde 30 seviyeye ulaşıldı. Projenin tamamlanması için ise 2024 yılının ilk çeyreği hedef olarak gösteriliyor. İnşaat çalışmaları planlama takviminde herhangi bir sapma olmazken projenin daha erken dahi teslim edilmesi mümkün olabilecek.

350 KONUT İNŞA EDİLECEK

Boulevard Sefaköy konut projesi kapsamında 390 konut ve 5 adet de ticari alanın inşası yapılacak. İnşa edilecek olan konutların farklı niteliklere sahip olacağı ve büyüklüklerin 62 metrekare ile 264 metrekare arasında değişeceği bildirildi. 7 ayrı bloktan oluşan projede bir komplekste bulunabilecek tüm ayrıntılar düşünüldü.

4 FARKLI TİP KONUT YAPILACAK

18.584 metrekarelik bir alanda inşa edilen Boulevard Sefaköy projesinde bahçe, çocuk oyun alanı, restoran, gibi sosyal donatılara da sahip olacak. Konut tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde planlandı. Konutlarda mutfaklar Amerikan mutfak tarzında yapılacak. Ayrıca proje bünyesinde futbol ve basketbol sahaları, sauna, tam donanımlı spor salonu, tenis kortu da bulunacak.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Boulevard Sefaköy konut projesinde inşa edilecek olan konutlar için şu ana kadar herhangi bir fiyat açıklaması yapılmadı. Doğru fiyatlar ve ödeme seçenekleri Sinpaş GYO’dan öğrenilebilecek. Konutlar için belirlenecek fiyatlar ve kampanyaların ilerleyen dönemlerde açıklanması bekleniyor.