İstanbul ModernYaka'da 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı!

Yeni Evim kampanyasına dahil olan konut projelerine dair araştırmalar sıklaştı. İstanbul’da bu kampanya ile konut satın alınabilecek projelerden birisinin de ModernYaka olduğu açıklandı.
İstanbul ModernYaka'da 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı!

Yeni Evim kampanyası konut satın alacaklara da konut satmak isteyen sektör temsilcilerine de büyük bir heyecan getirdi. Bu kapsamda konut projelerine çok büyük bir talep gösterilmeye başlandı. Kamu bankalarından sağlanan konut kredileri ev satın alma imkanı bulacak olan vatandaşlar sıfır konut arayışına girdiler. 0,69’dan başlayan faizlerle ev sahibi olmak isteyenler Yeni Evim kampanyasına dahil olan İstanbul projelerini merak ediyorlar.

MODERNYAKA’DA 0,69’DAN BAŞLAYAN FAİZ FIRSATI!

İstanbul Avcılar’da inşaat aşamasında olan ve 2024 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi düşünülen ModernYaka konut projesi Yeni Evim kampanyasına dahil oldu. Bu kapsamda konut sahibi olmak isteyenler projeden ev satın almak istediklerinde kamu bankalarından 15 yıl vadeli konut kredisi kullanabilecekler. Üstelik bu konut kredisinin aylık faizi yüzde 0,69’dan başlayacak ve devlet ilk 3 yıl da taksit desteği sağlayacak.

ModernYaka projesi Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje içerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde konutlar bulmak mümkün. Toplamda 462 konutluk bir proje olan ModernYaka çok sayıda niteliği ile ön plana çıkıyor. Bulunduğu bölgenin en değerli arazisinde inşa edilen ModernYaka’da panoramik bir de göl manzarası bulunuyor. Evlerde ise balkonlu veya bahçeli imkan sunulabiliyor. Proje içerisinde sosyal donatılar ise tam bir yaşam alanı oluşturuyor. Kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, açık hava dinlenme alanları, açık ve kapalı otopark imkanı projenin bazı özellikleri olarak bildiriliyor.

Yeni Evim kampanyasına dahil olan proje için 5 Milyon TL'ye kadar kredi kullanabilme imkanı bulunuyor. Kredi işlemleri için önce projenin satış ofisi ile görüşüp onların yönlendirmesiyle kamu bankalarına giderek işlemler başlatılabiliyor.