İstanbul MSY Nefes konut projesinde ödeme kolaylıkları ile konut satışları başladı!

İstanbul’un Pendik ilçesinde yapımı devam eden konut projesi MSY Nefes ile alakalı olarak ayrıntılı bilgiler merak ediliyor. MSY Nefes konut projesinde hangi imkanlarla konut satın alınabilir?
İstanbul MSY Nefes konut projesinde ödeme kolaylıkları ile konut satışları başladı!

İstanbul’da bulunan konut projelerine son dönemlerde oldukça büyük ilgi gösterilmeye başlandı. Konut arzında meydana gelen azalmalardan dolayı konut projelerinden ev satın almak isteyenlerin sayısında bir artış meydana geldi. İstanbul’un Pendik ilçesinde de birbirinden güzel konut projeleri yapılıyor. Bu projelerden birisi olan MSY Nefes konut projesi ile alakalı olarak ayrıntılı bilgiler araştırılıyor.

MSY NEFES KONUT PROJESİ

Pendik’te inşaatı devam eden MSY Nefes konut projesinin ana konsepti denize yakın ve doğaya komşu olarak belirtiliyor. 2023 yılının Mart ayında konut teslimlerinin yer alacağı projenin alanının 7.081 metrekare olduğu bildirildi. Bu proje kapsamında 195 adet konut inşa edileceği açıklandı. MSY Yapı tarafından inşa edilen konut projesine yoğun bir talep oluştuğu biliniyor.

KONUT SATIN ALMA İMKANLARI!

MSY Yapı tarafından inşa edilen MSY Nefes konut projesinde ev satın almak isteyenlere çeşitli ödeme kolaylıklarının sağlandığı açıklandı. Buna göre aylık 1,99 faiz oranı ve 120 ay vade ile kullanılacak kredi ile bu evler satın alınabilecek. Ayrıca peşin veya kredi kullanımı ile yapılan satışlarda müşterilere hemen tapu verildiği bildirildi. Müşterilere sağlanan bir ödeme kolaylığı daha bulunuyor. Buna göre konut fiyatının yüzde 50’sini peşin olarak ödeyen müşteriler kalan yarısını ise yıl sonunda ödeyebiliyorlar.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

MSY Nefes konut projesinde bulunan konutlar için fiyat açıklaması da yapıldı. Buna göre 2+1büyüklüğünde balkon, kapalı mutfak ve ebeveyn banyolu konutlar 2 Milyon 390 Bin TL’ye satılıyorlar. 120 metrekarelik 3+1 evler için ise firma 3 Milyon 190 Bin TL fiyat açıkladı.

MSY Nefes konut projesinin lokasyonu çok önemli bir ulaşım kolaylığına da sahip olduğu bildirildi. Metroya 5 dakika mesafede olan proje havaalanına ise 10 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. İDO’ya ise 7 dakikalık mesafele yer alan proje gelişmiş bir ulaşım ağına da sahip.