İstanbul Tuzla konut projelerinden Şazeli Konakları'nda konut fiyatları ne kadar?

İstanbul Tuzla konut projelerinden Mavera Şazeli Konakları kapsamında 60 daire inşa edileceği bildirildi. Şazeli Konakları’nda konut fiyatları ne kadar?
İstanbul Tuzla konut projelerinden Şazeli Konakları'nda konut fiyatları ne kadar?

Türkiye’de sıfır konutlar hiç olmadığı kadar kıymete bindi. Yeni inşaatların yapılmasının zor bir hale gelmesinden dolayı mevcut konut projeleri büyük bir talep çekiyor. İnsanlar özellikle İstanbul konut projelerini araştırıyorlar. İstanbul Tuzla’da bulunan konut projelerinde Mavera Şazeli Konakları da merak edilen projeler arasında yerini aldı.

ŞAZELİ KONAKLARI PROJESİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Mavera İnşaat tarafından inşa edilmeye başlanan ve şu anda da inşaat aşamasında bulunan Şazeli Konakları konut projesi İstanbul’un Tuzla ilçesinde Postane mahallesinde yapılıyor. 3 blok halinde tasarlanan proje kapsamında 60 adet dairenin inşa edilmesi planlanıyor. Projenin planlarına göre Şazeli Konakları kapsamında 4 ayrı tipte daireler yapılıyor. Buna göre 4+1 173 metrekare, 3+1 128 metrekare, 2+1 96 metrekare ve özel dubleks olmak üzere bu tipler haricinde konutlar inşa edilecek.

Şazeli Konakları projesi hakkında verilen bilgilere göre proje tamamen akıllı ev sistemine sahip olacak. Konutların tasarımı tamamen ihtiyaca yönelik düşünüldü. Seyir balkonu ve kızartma balkonu olmak üzere iki balkon imkanı sunuluyor. Her blok için dairelere özel kapalı otoparkı bulunuyor. Elektrikli araçlar için ise elektrikli şarj istasyonu da yer alacak.

Tuzla’da merkezi bir lokasyonda yapılan Şazeli Konakları projesi bölgede yatırım değeri yüksek bir alan olarak değerlendiriliyor.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Mavera Şazeli Konakları projesinde konut fiyatları da merak ediliyor. Öncelikle bu tür projelerden ev satın almayı düşünenlerin konut fiyatlarını direkt olarak bu satışı gerçekleştiren satış ofislerinden öğrenmeleri daha yararlı olacaktır. Konut fiyatları günlük değişebildiği için internet ortamında bulunan fiyatlar güncel olmayabilir. Fikir vermek adına projenin internette yer alan konut fiyatları 4 Milyon 960 Bin TL’den başlayıp 12 Milyon 450 Bin TL’ye kadar çıkıyor.