İstanbul'un en gözde projelerinden Naturia Kemer'de villa fiyatları ne kadar?

İstanbul’da en dikkat çeken konut projeleri arasında yer alan Naturia Kemer ile alakalı fiyatlardan konut tiplerine kadar çok sayıda detay araştırma konusu oluyor. Peki Naturia Kemer projesinde konut fiyatları ne kadar?
İstanbul'un en gözde projelerinden Naturia Kemer'de villa fiyatları ne kadar?

Türkiye’de son dönemlerde konut arzında yaşanan sıkıntılardan dolayı projeden konut satın alma eğilimi oldukça yükseldi. Bunun için de ev sahibi olmak isteyenler konut projelerine her zamankinden daha fazla ilgi göstermeye başladılar. Özellikle İstanbul’da ev satın alabilecek bütçeye sahip olanlar konut projelerini ayrıntılarıyla araştırıyorlar. Hakkında en çok araştırma yapılan projelerden birisi de Naturia Kemer oldu.

NATURİA KEMER KONUT PROJESİ HAKKINDA MERAK EDİLEN BİLGİLER

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde Mimar Sinan Mahellesi’nde yapılan Naturia Kemer konut projesi Kuruluş İnşaat yönetiminde nihayetleniyor. Yılın son çeyreğinde konutların teslim edilmesi planlandığı bildirildi. Proje tamamen villa konseptinde inşa edildi. Butik yaşam projesi olarak tanıtılan Naturia Kemer’de 42 adet villa bulunuyor. Bu villalar tek ve iki katlı olarak tasarlandılar.

Naturia Kemer için inşaat çalışmalarında son aşama devam ederken proje içerisinde 4 ayrı tipte villa olduğu bildirildi. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 planları ile yapılan villaların büyüklüklerinin 227 metrekare ile 448 metrekare arasında değiştiği bildirildi.

Özenle tasarlanan Naturia Kemer’de en kaliteli malzemelerin kullanıldığı belirtilirken ferah peyzajı ile projenin yeşil proje statüsünde yer aldığı bilgisi verildi. Eşsiz bir doğa manzarası sunulurken çeşitli sosyal imkanları da proje içerisinde bulabilmek mümkün olacak.

Şehrin merkezi noktalarına Naturia Kemer’den ulaşım da oldukça kolay olabilecek. Kemerburgaz Metrosu’na 5 dakikalık mesafede bulunan proje, Maslak’a da 10 dakikalık mesafede yer alıyor. 20 dakikada İstanbul Havalimanı’na ulaşılabilirken çok sayıda hastane, alışveriş kurumu ve okul da yakın ulaşım içerisinde yer alıyor.

Naturia Kemer’de villa fiyatlarına dair de bilgiler verildi. Buna göre 3+1 villalar 36 Milyon 500 Bin TL’ye, 4+1 villalar ise 51 Milyon 250 Bin TL’ye satılıyor.