İstanbul'un merkezinde Taksim 360 konut projesi!

İstanbul’un seçkin konut projelerinden olan Taksim 360 konut projesinde inşaat aşaması devam ediyor. Taksit 360 projesinde konut fiyatları ne kadar?
İstanbul'un merkezinde Taksim 360 konut projesi!

İstanbul’da yapılan konut projeleri içerisinde Taksim 360 konut projesinin ayrı bir önemi bulunuyor. İstanbul’un ana merkezi olan Taksim’de inşa edilen proje lokasyon açısından benzersiz özellikleri ile dikkat çekiyor. Taksim Meydanı’na 250 metre mesafede bulunan Taksim 360, Galata ve Haliç gibi önemli merkezlere sadece 500 metrelik bir uzaklıkta bulunuyor. İstanbul’un ticari ve sosyal hayatının merkezinde inşa edilen konutlar çok büyük ilgi görüyor.

TAKSİM 360’DA 9 BLOK İNŞA EDİLECEK

Taksim 360 konut projesi GAP İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje kapsamında 9 blok inşa edilecek ve 918 ayrı ünitenin yapımı gerçekleştirilecek. 165.000 metrekarelik inşaat alanına sahip olan projede 220 metrelik cephe uzunluğu bulunuyor. Proje kapsamında konut, ofis, ticari bölümler yapılacak. Üretilecek konutların 1+1 ile 3+1 arasında değişen büyüklüklerde olacağı bildirildi.

Merkezi ısıtma, asansör ve kapalı otopark gibi özellikleri olan Taksim 360’ın ulaşım, sağlık, eğitim gibi çok önemli olanakları bulunuyor. İETT Tarlabaşı durağına 109 metre, Beyoğlu Merkez Aile Sağlığı Merkezi’ne 300 metre, en yakın eczaneye 110 metre, en yakın okula 229 metre, Gazi Parkı’na 478 metre mesafede yer alan proje oldukça merkezi bir konumda yer alıyor.

FİYATLAR NE KADAR?

Taksim 360 konut projesi kapsamında üretilecek konutların fiyatları oldukça merak ediliyor. Projenin inşaat aşaması şu anda devam ediyor. GAP İnşaat konutlar için ön talep toplamaya devam ediyor. Konutların satışına dair ise kapsamlı bilgiler müşterilere Dijital Satış Ofisi üzerinden veriliyor. Konut fiyatlarına dair en doğru bilgiler bu yolla öğrenilebilir.

NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

GAP İnşaat tarafından yapılan Taksim 360 projesinde teslimlerin ne zaman olacağı da merak ediliyor. Projeyi gerçekleştiren firmanın planlamasına göre teslimler 2023 yılında yapılacak. Buna dair bilgilendirmeyi firma ayrıca duyuracak.