İzmir 35 Narlıdere konut projesinde ev fiyatları belli oldu!

İzmir konut projeleri hakkında kapsamlı bilgiler sorgulanıyor. İzmir 35 Narlıdere projesinde konut fiyatları ne kadar?
İzmir 35 Narlıdere konut projesinde ev fiyatları belli oldu!

İzmir’de bulunan konut projeleri ev sahibi olmak isteyenler için merak konusu oluyor. Gerek barınma ihtiyaçları için gerekse de yatırım amaçlı konut satın almak son dönemlerde tercih edilmeye başlandı. Konut arzında yaşanan sorunlardan dolayı az sayıdaki konut projesi de buna bağlı olarak yüksek ilgi görüyor. İzmir’de yapımı süren projelerden olan İzmir 35 Narlıdere projesi de büyük ilgiyle takip ediliyor.

İZMİR’İN ÖNEMLİ PROJELERİNDEN BİRİSİ

İzmir 35 İnşaat tarafından yapımı süren İzmir 35 Narlıdere için kapsamlı bilgiler merak ediliyor. Bu proje kapsamında 192 konutun inşa edileceği bildiriliyor. Ancak bu konutların tamamı satışa çıkarılmayacak. Projenin kentsel dönüşüm projesi olmasından dolayı hak sahipleri bulunuyor. Ancak ekstradan inşa edilecek olan konutlar satışa çıkarıldı. Bu konutlar için ise yüksek talep olduğu biliniyor.

2023 yılının 4. çeyreğinde teslim edilecek olan İzmir 35 Narlıdere projesinde çok büyük bir lokasyon avantajı bulunuyor. Balçova ormanlarına yaslanan proje aynı zamanda alışveriş merkezlerine olan yakınlığı ile de önemli bir imkan sağlıyor. Hem doğa ile iç içe olmak hem de büyükşehir olanaklarından yararlanmak gibi imkanlar bu evlerin sahiplerini bekliyor.

5 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunan proje 11 dönümlük arsa üzerinde kuruluyor. Proje içerisinde açık ve kapalı havuz, fitness salonu, hamam, sauna, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuk oyun alanları da yer alıyor.

KONUT FİYATLARI BELLİ OLDU!

İzmir 35 Narlıdere’de üç ayrı konut tipi bulunuyor. 2+1 konutların 123 metrekare olacakları bildirilirken fiyatların 4 Milyon TL’den başladıkları bildirildi. 3+1 konutlar ise 170 metrekare büyüklüğünde olacak ve fiyatlar da 6,5 Milyon TL’den başlıyor. 215 metrekarelik 4+1 evler için ise fiyatların 9,5 Milyon TL’den başladığı belirtildi.