İzmir Allsancak konut projesinde ev fiyatları ne kadar?

İzmir’in dikkat çeken konut projelerinden olan Allsancak konut projesi ile alakalı bilgiler merak ediliyor. Allsancak projesinde konut fiyatları ne kadar, ödeme imkanları nelerdir?
İzmir Allsancak konut projesinde ev fiyatları ne kadar?

Türkiye’de konut projelerine olan ilgi her geçen gün artıyor. Konut stokunda yaşanan sıkıntılardan dolayı insanlar satın alabilecekleri evleri daha projeden seçmek istiyorlar. Seçkin projeler ise rakiplerinden ayrılıyor. İzmir özelinde Pekerler İnşaat tarafından Alsancak’ta yapılan Allsancak konut projesi de büyük oranda dikkat çekiyor.

İZMİR ALLSANCAK KONUT PROJESİ

İzmir’in tam kalbinde yapılan konut projesi mottosuyla tanıtılan Allsancak konut projesinin arkasında Pekerler bulunuyor. Ayrıca bu proje Emlak Konut güvencesi ile yapılan bir proje olarak çok daha fazla güven veriyor. Proje toplamında 1069 adet konut inşa edileceği bildirilirken projenin inşaat aşamasında olduğu belirtildi.

Oldukça merkezi bir lokasyonda inşa edilen Allsancak projesi 24.000 metrekarelik bir tabiat parkının hemen yanıbaşında bulunuyor. İzmir’deki merkezi yerlere çok yakın olan proje ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Okullara, hastanelere, sosyal yaşam alanlarına yakınlığı ile de avantajlı bir bölgede bulunan Allsancak yeni bir yaşam alanı olacak.

Allsancak konut projesinden ev sahibi olmak isteyenlere sağlanan çok özel imkanlar da bulunuyor. Emlak Konut güvencesi, ile yapılan bir proje olması satış aşamasında bazı avantajlar sağlıyor. Yüzde 10 oranında indirim imkanı sağlanırken aylık yüzde 1,20’den başlayan oranlarla 120 ay vadeli banka kredisi ile bu konutlar satın alınabiliyor.

Proje kapsamında 58 metrekareden 235 metrekareye kadar çeşitli planlarda evler inşa ediliyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler içi,n fiyatların 3 Milyon TL’den başladığı bildirildi. Ancak güncel ve doğru fiyatlar için ilgili projenin satış birimi ile iletişime geçilmesi gerekiyor.