İzmir Çeşme'ye yeni proje! Mistral GYO 56 milyon TL ödedi tapuyu aldı

Mistral GYO, İzmir Çeşme projesi için önemli bir sürece daha tamamladı ve tapusunu aldı. Şirketin açıklaması KAP üzerinden yapıldı.
İzmir Çeşme'ye yeni proje! Mistral GYO 56 milyon TL ödedi tapuyu aldı

Borsada işlem gören Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı GYO şirketleri arasında yer alan Mistral GYO şirketi 23 Eylül 2022 tarihinde açıklama yaparak yeni bir projeyi hayata geçireceklerini duyurmuştu. Yeni proje için son dönemde emlak sektörünün gözdesi olan Çeşme'yi tercih eden şirket burada hayata geçireceği dev proje için önemli bir adım daha attı. 

Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden açıklama yapan şirket dev projenin hayata geçirileceği Çeşme'de yer alan arsanın yüzde 40'lık hissesini satın aldığını duyurdu. Böylelikle dev projenin yükseleceği arsa için ilk adım atılmış oldu. 

MİSTRAL GYO ÇEŞME PROJESİNDE SON DURUM NE?

2012 senesinde İzmir merkezli olarak kurulan Mistral Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret A.Ş. kısa sürede büyük başarılara imza atarken 2016 senesinde alınan karar ile GYO olarak yola devam etmek için işlemlere başlamıştı. Şirket her geçen gün büyümeye devam ederken tamamlanan projelere ek olarak yeni projelerde de duyurularını yapmaya devam ediyor. 

İzmir Çeşme'ye yeni proje! Mistral GYO 56 milyon TL ödedi tapuyu aldı

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama ile "23.09.2022 tarihinde kamuya açıkladığımız yeni projemiz ile ilgili olarak, aynı duyurumuzda belirttiğimiz şekilde, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde yer alan 5575 ada 2 parsel arsanın yüzde 40 hissesi bugün 56.064.197 TL bedelle şirketimiz tarafından satın alınmıştır ve tapu işlemleri gerçekleştirilmiştir" ifadeleri ile Çeşme projesinin üzerinde yükseleceği arsanın yüzde 40'lık hissesinin satın alındığı ilan edildi.