İzmir Divan Residence lansmana özel konut fiyatları ne kadar?

İzmir’de yapılacak olan yeni konut projesi Divan Residence ile alakalı bilgiler merak ediliyor. Divan Residence projesinde konut fiyatları ne kadar?
İzmir Divan Residence lansmana özel konut fiyatları ne kadar?

İzmir’in önemli konut projelerinden birisi olarak gösterilen Divan Residence ile alakalı olarak bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Teknik Yapı tarafından inşa edilecek olan proje İzmir’in yeni simgelerinden birisi olacak. Koç Grubu ile ortaklaşa yapılan proje Divan Residence adıyla markalanacak.

DİVAN RESİDENCE İZMİR'İN YENİ SİMGESİ OLACAK!

İnşa edilecek olan projenin üç blok planında yapılacağı bildirildi. Buna göre 50 katlı bir ana residence bloğu inşa edilecek. Bu dev bloğun yanında ise ayrıca 12 ve 13 katlı iki ayrı blok da yapılacak. Proje toplamda 674 bağımsız bölümden oluşacak.

Divan Residence projesinin tanıtım toplantısında açıklama yapan Teknik yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Son depremlerin ardından İzmir için kentsel dönüşüm çok daha önemli bir hal aldı. Bizim projemizin en temel özelliklerinden birisi depreme dayanıklı olmasıdır. Çevreye duyarlı malzemeler kullanılacaktır. İzmir’e değer katan projeler üretiyoruz. 4 yıldır İzmir’deyiz ve İzmir için değer üretiyoruz. Bunu Divan Residence ile farklı bir noktaya taşıyacağız. Divan Residence tamamlandığında İzmir’in simge binalarından birisi olacaktır.” dedi.

Alsancak bölgesinde Ege Mahallesi’nde yapılacak olan Divan Residence hakkında bilgi vermeye devam eden Umut Durbakayım, “Bu proje tamamlandığında Türkiye’nin markalarından olan Divan ile işbirliği içerisinde olacağız. Projenin işletmesi Koç Grubu’nun markası olan Divan yapacak. Projede yer alan restoran ve site yönetimini Divan markası yönetecek.” ifadelerini kullandı.

0,99 FAİZLE SATIŞA SUNULACAK?

9319 metrekarelik bir alan içerisinde inşa edilecek olan Divan Residence 422 residence daire ve 4 ticari üniteden oluşacak. 1+1’den 5+1’e kadar farklı planlarda daire seçenekleri bulunacak. Dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 522 metrekare arasında değişecek. Lansmana özel olarak satışa sunulacak olan ilk etap dairelerin metrekare fiyatı 50 Bin TL’den, dairelerin satış fiyatları ise 2 milyon 655 milyon TL’den başlayacak.Yine lansmana özel olarak daireler yüzde 15 indirimle banka ve kefilsiz olarak 36 aya varan vade ve aylık 0,99 faiz oranı ile satışa sunulacak.