İzmir'de 2024 teslim konut projeleri hızla yükseliyor

İzmir'de depreme dayanıklı yeni sıfır konut satın almak isteyen kişilere yönelik olarak 2024 teslim konut projeleri açıklandı.
İzmir'de 2024 teslim konut projeleri hızla yükseliyor

İzmir'de 2024 teslim konut projeleri hızla yükseliyor - Türkiye'de konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yer alan İzmir'de 2024 teslim konut projeleri için çalışmalar hızlandı. Yapılan açıklamalar kapsamında 0,69 konut kredisi desteği ile satışa sunulan konut projeleri de belirlenmiş oldu. 

Kahramanmaraş depremi sonrasında kentsel dönüşüm projelerinin hayati öneme sahip olduğu deprem riski yüksek olan iller arasında yer alan İzmir'de de sıfır konut projelerine olan ilgi artmıştı. Yürütülen çalışmalar kapsamında 2024 yılında teslim edilmesi beklenen sıfır konut projeleri de gündeme geldi. 

FOLKART NOVA İZMİR KONUT PROJESİ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Türkiye'nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan Folkart Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilen Folkart Nova konut projesi için 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 olmak üzere; toplam 176 konut ve ticari alan satışa sunulmuştu. İzmir'in Halkapınar ilçesinde yükselen dev projenin 2024 yıl sonuna kadar teslim edilmesi bekleniyor. 

 NAROVA ETAP 6 KONUT PROJESİ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Bir diğer konut projesi ise Narova Etap 6 olarak öne çıkarken Yapıtek A.Ş. yaptığı açıklamasında "Bornova’nın en değerli projesine hayat verdik… Modern yaşam alanlarıyla İzmir’in geleceğine kapı araladık… Ferah, kendine özgü ve aydınlık çehresiyle bölgenin kaderini değiştiren Narova, İzmir’e değer katmaya devam ediyor… Özenli yaşamanın mimarı Yapıtek A.Ş. olarak Narova projemiz ile hayalinizdeki hayatı incelikli bir gerçeğe dönüştürüyor, dengeli ve uyumlu benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyoruz. Narova’nın her detayındaki yenilikte sizin de yeriniz olsun" diyerek projeyi 2024 yılının 4. çeyrek sonuna kadar teslim edeceklerini ilan etti.