İzmir'in dev konut projesi Mahal Bomonti yükseliyor!

İzmir’in önemli konut projelerinden olan Mahal Bomonti’nin inşaat süreci devam ediyor. Mahal Bomonti’de konut fiyatları ne kadar?
İzmir'in dev konut projesi Mahal Bomonti yükseliyor!

İzmir’de yapımı devam eden konut projeleri arasında Mahal Bomonti dikkatleri çekiyor. Türkerler Holding tarafından yapılan konut projesinin 45.000 metrekarelik bir alanı bulunuyor. İzmir’de tarihi Bomonti fabrikasının bulunduğu mahallede yapılan konut projesi bir kompleks şeklinde tasarlandı.

9’u restore edilmiş tarihi bina ve 1’i 58 katlı bir bina olmak üzere 12 blokluk konut projesinde evlerin yanında ofis ve ticari üniteler de yer alıyor. İnşaat alanı 182.000 metrekare olan Mahal Bomonti’de 466 konut, 590 ofis ve 90 ticari ünite yer alıyor.

İNŞA EDİLEN KONUTLARIN BÜYÜKLÜKLERİ

Mahal Bomonti’de inşa edilen konutların nitelikleri ve büyüklükleri de belli oldu. Buna göre stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 türlerinde konutların yapımı sağlanacak. Stüdyo dairelerin 37 metrekare ile 66 metrekare arasında değişen büyüklükleri olacak. 1+1 daireler 70-150 metrekare, 2+1 daireler 90-176 metrekare ve 3+1 daireler 171-239 metrekare büyüklüklere sahip olacak. Ayrıca stüdyo daireler Mudo markalı ürünlerle döşenmiş şekilde teslim edileceği bildirildi.

PROJENİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Mahal Bomonti’nin inşaat aşaması sürerken zemin etüdü ve yapı denetimleri eksiksiz bir şekilde tamamlandığı bildirildi. İnşa edilen binalar deprem ve yalıtım yönetmeliklerine uygun bir şekilde yapılıyorlar. Binalarda yolcu, otopark ve yük asansörleri yer alıyor. Ayrıca hidrofor, su deposu, jeneratör, ve paratoner sistemler de binalarda yer alacak. Yerden ısıtma sistemi ile yapılacak olan binada ısı pay ölçerli merkezi sistem kurulacak ve doğalgazlı olacak. Soğutma ise yine merkezi sisteme sahip klimalar ile yapılacak.

HANGİ LOKASYONDA YER ALIYOR?

Mahal Bomonti İzmir’in iş, kültür sanat ve eğlence merkezi olma iddiasına sahip. Konak, Alsancak ve Karşıyaka ilçelerinin üçgen noktasında ye ralan proje toplu ulaşıma yürüme mesafesinde imkana sahip. İzmir Adalet Sarayı’na 3 km, Konak Meydanı’na 5 km, Forum Bornova AVM’ye 7 km ve Ege Üniversitesine 10 km mesafede bulunan Mahal Bomanti çok cazip bir lokasyonda yer alıyor.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Marka konut projelerinden olan Mahal Bomonti’de konut fiyatları oldukça merak ediliyor. Son bilgilendirmelere göre projede bulunan konutların fiyatları 3,5 Milyon TL’den başlıyor. Ancak en güncel fiyatlara projenin satış birimi ile iletişime geçilerek ulaşılabilir.