İzmir'in kalbinde Emlak Konut farkıyla: İzmir Allsancak konut projesi!

Emlak Konut GYO projeleri ile konut üretimine tüm hızı ile devam ediyor. Konut fiyatlarının en çok arttığı şehirlerin başında yer alan İzmir'de yeni konut projesi için satışlar sürüyor!

Yükselen konut fiyatları sonrasında hem ev sahibi olmak isteyen kiracılar hem de daha çok kazanç elde etmek isteyen yatırımcılar yeni konut projelerini yakından takip etmeye başlamışlardı. Bu projelerden biri de Emlak Konut GYO ve Pekerler işbirliği ile İzmir'de gerçekleştiriliyor. 

Emlak Konut İzmir Allsancak konut projesi kapsamında İzmir'in kalbi olarak kalbi edilen Alsancak'ta inşa edilecek olan proje ile şehrin merkezinde, ama zen bahçeleri sayesinde doğanın içerisinde yaşamanıza olanak sağlanıyor. 

İZMİR ALLSANCAK KONUT PROJESİ NEREDE?

İzmir'in en hızlı gelişen ve emlak piyasasının en değerli olarak kabul edildiği bölgelerin başında yer alan Alsancak'ta hayata geçirilen Alsancak konut projesi kapsamında 1+1’den 5+1’e kadar çeşitli daire seçenekleri ile toplam 1069 daire ve 37 ticari ünite satışa sunuluyor. Projeden konut almak isteyen kişilere farklı ödeme seçekleri ve taksitle alım fırsatı da sunuluyor. 

İzmir'in kalbinde Emlak Konut farkıyla: İzmir Allsancak konut projesi!

İsteyen kişilere peşin alımlara özel yüzde 10 indirim yapılırken isteyen kişilere ise yüzde 1,20 oranı ile 120 ay vadeli konut kredisi çekme seçeneği de sunuluyor. Projede satışlar tüm hızı ile devam ederken kalan sınırlı sayıda ev için şanslı kişiler bekleniyor. 

İzmir'in kalbinde Emlak Konut farkıyla: İzmir Allsancak konut projesi!

Körfez manzarası sunan projede hem lokasyon hem de Emlak Konut farkı ile yatırımcılara da büyük fırsatlar sunulurken konut fiyatları ise satış ofisleri tarafından veriliyor. Proje karma konut projesi olduğu için ticari üniteler ile evinizin hemen yanı başında dev markalara ulaşma fırsatı da tanınacak.