KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan yeni satış müjdesi! Arkatlı Evleri yeni etap başvurusu ne zaman?

İstanbul'da yükselen ev fiyatları nedeniyle vatandaşlar TOKİ ve KİPTAŞ tarafından üretilen ucuz konut projelerine daha fazla ilgi göstermeye başlamıştı. KİPTAŞ Arkatlı Evleri konut projesi için yeni etap müjdesi geldi!
KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan yeni satış müjdesi! Arkatlı Evleri yeni etap başvurusu ne zaman?

Konut fiyatlarının en çok arttığı il olarak ilk sırada yer alan İstanbul'da dar ve orta gelirli vatandaşların tek ev alma umudu sosyal konut projeleri olarak kalmıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren TOKİ İstanbul projeleri ile öne çıkarken bir yeni konut projesi müjdesi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ tarafından verildi. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama ile başvuru rekoru kıran Arkatlı Evleri projesinde yeni etapların başvurularının alınacağı ilan edildi. Projede başvuru yapmak isteyen kişilerin merakla beklemiş oldukları yeni etap müjdesi de gelmiş oldu. 

KİPTAŞ ARKATLI EVLERİ YENİ ETAP BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Konu hakkında resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt "Pendik’te sosyal konut ve dönüşüm projelerimize gelir sağlamak için ürettiğimiz Arkatlı Evler'in yapımına devam ediyoruz. Farklı konut tiplerine sahip, tasarımıyla öne çıkan projemizin yeni etap satışlarını yakında duyuracağız" diyerek yeni başvuruları alacaklarını açıkladı. 

KİPTAŞ ARKATLI EVLERİ NEREDE, KONUT FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

İBB iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ tarafından inşa edilen Arkatlı konut projesi İstanbul'un en hızlı değer kazanan ilçeleri arasında yer alan Pendik'te inşa ediliyor. Karma konut projesi olarak tasarlanan projede konut, ticari birim, home ofis ve ofis olmak üzere toplamda 894 bağımsız birim üretilecek. 

Projeden konut almak isteyenler için ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile beraber açık veya kapalı mutfaklı, dubleks, teraslı, balkonlu veya bahçeli daire seçeneklerinden oluşan 604 apartman dairesi satışa sunuldu. Şu ana kadar yüzde 13 oranında fiziki ilerleme sağlanan projede yeni etap satış duyurusu bekleniyordu. Yeni etap kapsamında satışa sunulacak olan dairelerin satış fiyatları, peşinat ve aylık taksit ödeme tablosu ise henüz açıklanmadı.