KİPTAŞ GM Ali Kurt Açıkladı: Çınar Evleri Son Durum Ne, Hangi Tarihte Teslim Edilecek?

KİPTAŞ konut projeleri arasında yer alan kentsel dönüşüm projesi olarak üretilen Çınar Evleri konut projesinde son durumu KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu.
KİPTAŞ GM Ali Kurt Açıkladı: Çınar Evleri Son Durum Ne, Hangi Tarihte Teslim Edilecek?

Türkiye'de deprem riskinin en yüksek olduğu iller arasında yer alan ve bu nedenle kentsel dönüşüm projelerine büyük yatırım yapılan İstanbul'da üretilen Çınar Evleri konut projesinde son durum açıklandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda konut projesinin son durumu hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Satışa sunulduğu dönemde yoğun ilgi gören ve başvuru rekoru kıran projede yer alan konutlar için hak sahipleri yüksek başvuru rakamları nedeni ile düzenlenen kura çekimi ile belirlenmişti. Kura sonucunda adına konut isabet eden kişiler ise ortalama konut fiyatının 1 milyon 500 bin lirayı aştığı İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olmak için dev projede teslim tarihini beklemeye başlamıştı.

KİPTAŞ İZMİT ÇINAR EVLER KONUT PROJESİ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Türkiye'de konut fiyatlarının en pahalı, ev kiralarının en yüksek olduğu il olarak birinci sırada yer alan İstanbul'da dar ve orta gelirli vatandaşlar ev sahibi olmak için KİPTAŞ projelerini takip etmeye başlamıştı. Bu projelerden biride KİPTAŞ Çınar Evleri konut projesi olarak öne çıkarken 143 daire satışa sunulmuştu.

KİPTAŞ GM Ali Kurt Açıkladı: Çınar Evleri Son Durum Ne, Hangi Tarihte Teslim Edilecek?

22 Ocak 2021 tarihinde kura çekimi yapılan proje hakkında açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt "İzmit’te inşa ettiğimiz sosyal konut projemizde sona yaklaşıyoruz. Mimarisi ile fark yaratan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in hak sahiplerine teslimi için özveri ile çalışıyoruz" dedi. Projede yer alan konutlar 274 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu.

Haber Kaynağı: Emlak365.com