KİPTAŞ İstanbul'da TOKİ'ye rakip oldu! Beylikdüzü Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler konut projelerinde yeni başvurular başladı

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi İstanbul başvuruları başlarken KİPTAŞ konut projeleri için de yeni başvuruların alınacağı ilan edildi. KİPTAŞ Arkatlı Evler ve Beylikdüzü Kırlangıç evleri fiyatları, taksit ve peşinat tutarları kaç TL?
KİPTAŞ İstanbul'da TOKİ'ye rakip oldu! Beylikdüzü Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler konut projelerinde yeni başvurular başladı

İstanbul'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için beklenen yeni konut projeleri peş peşe açıklanmaya devam ediyor. TOKİ İstanbul'da 250 bin sosyal konut projesi ile dar gelirlilere kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunarken yeni bir proje seferberliği de İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ tarafından başlatıldı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından yapılan açıklama ile İstanbul'da 2 konut projesi için yeni etapların başvurularının alınmaya başlanacağı ilan edildi. İstanbul KİPTAŞ konut projeleri hangi ilçelerde, konut fiyatları ne kadar, başvuru fiyatı kaç TL?

KİPTAŞ KIRLANGIÇ EVLER KONUT PROJESİ FİYATLARI KAÇ TL?

İstanbul'da başvurusu açılan konut projeleri hakkında paylaşımda bulunan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinde yeni satış kampanyasının 24 Eylül Cumartesi günü itibari ile başlayacağını ilan etti. Kurt vade farksız yüzde 50 peşin ve kalanı da yüzde 50 teslimde ödeme ve peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanacağını belirterek konut fiyatları için ise satış ofisinin ziyaret edilmesini istedi. 

KİPTAŞ ARKATLARI EVLERİ BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İstanbul Arkatlı evler konut projesi hakkında da paylaşım yapan Ali Kurt "Pendik’te dönüşüm projelerimize kaynak elde etmek için ürettiğimiz Arkatlı Evler’de yeni etap satışlar, 24 Eylül Cumartesi başlıyor. ▪️ %35 peşin, %20 teslimde ödeme, vade farksız 48 ay eşit taksitler ▪️ Peşin ödemede %20 indirim" ifadeleri ile bu projede de başvurunun 24 Eylül Cumartesi başlayacağını ilan etti.