Kiptaş Silivri 4 Etap Kura Çekimi Tamamlandı! 4.Etap Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi Yayımlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ Silivri 4.etap Konut Projesi kura çekilişi tamamlandı. 26 Haziran Cumartesi günü başlayan, engelli, sağlık çalışanı ve şehit yakını gibi ayrıcalıklı kontenjanın hak sahiplerinin belirlendiği kurada tüm çekilişler tamamlandı. 27 Haziran Cumartesi günü 2+1 açık mutfak, 28 Haziran Pazar günü ise 2+1 kapalı mutfak ve 3+1 konut sahipleri için hak sahipliği belirleme kura çekimi yapıldı. KİPTAŞ kura çekilişi sonuçları üzerinden Silivri 4.etap kura çekimi sonucu is
Kiptaş Silivri 4 Etap Kura Çekimi Tamamlandı! 4.Etap Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi Yayımlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ Silivri 4.etap Konut Projesi kura çekilişi tamamlandı. 26 Haziran Cumartesi günü başlayan, engelli, sağlık çalışanı ve şehit yakını gibi ayrıcalıklı kontenjanın hak sahiplerinin belirlendiği kurada tüm çekilişler tamamlandı. 27 Haziran Cumartesi günü 2+1 açık mutfak, 28 Haziran Pazar günü ise 2+1 kapalı mutfak ve 3+1 konut sahipleri için hak sahipliği belirleme kura çekimi yapıldı. KİPTAŞ kura çekilişi sonuçları üzerinden Silivri 4.etap kura çekimi sonucu isim listesi yayımlandı. İşte KİPTAŞ Silivri 4 etap / 4. etap / 4.etap kura çekimi çekilişi sonuçları sorgulama ekranı ile ev sahibi olmaya hak kazanan kişilerin isim listesi...

KİPTAŞ başvuru rekoru kıran Silivri 4. etap projesi için kura çekilişini tamamladı.



KİPTAŞ SİLİVRİ PROJESİNE 40 BİN KİŞİ BAŞVURUDA BULUNDU, BAŞVURU REKORU KIRILDI!



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ Silivri konut projesi için 40 binden fazla kişi başvuruda bulunurken yapılan açıklama ile söz konusu rakamın tek bir proje için yapılan en yüksek konut başvurusu olarak rekor kırdığı duyurulmuştu.



Satışa sunulan 474 adet 2+1 açık mutfak, 702 adet 2+1 kapalı mutfak ve 220 adet 3+1 konut olmak üzere toplam 1396 konutun hak sahipleri 3 gün süren kura çekilişi ile tamamlandı. İlk kura çekilişine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'da katılırken 27 Haziran 2020 Cuma günü başlayan çekilişler 28 Haziran 2020 Pazar günü itibari ile sona erdi.



Kiptaş Silivri 4 Etap Kura Çekimi Tamamlandı! 4.Etap Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi Yayımlandı



KİPTAŞ SİLİVRİ 4. ETAP KURA ÇEKİLİŞİ SORGULAMA EKRANI AÇILDI



Yapılan kura çekilişi ile bin 396 hak sahibinin isimleri tek tek belirlenirken yine yedek olan kişilerin isimleri de belirlendi.



Tüm sonuçlar KİPTAŞ internet sitesi üzerinden ilan edildi. İlan edilen liste ile hem ev sahibi olmak için belirlenen asil isimler hem de yedek talihliler belirlenmiş oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yapmış olduğu konuşmasında yapılan rekor başvuruyu değerlendirerek, gelen yoğun talebin İBB'nin omuzlarındaki sorumluluğu arttırdığını belirterek, ucuz konut projelerine devam edeceklerini söyledi.



KURA SONUCU KİPTAŞ İNTERNET SİTESİNDE YAYIMLANDI! KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ..



Emlak365.com