Konut Firmalarının Şubat 2021 Kampanyaları! Ev Almadan Önce Mutlaka İncelenmesi Gereken Fırsatlar

Yeni ev almak isteyenler için farklı illerde yer alan konut projelerinden satış kampanyaları ilan edildi.
Konut Firmalarının Şubat 2021 Kampanyaları! Ev Almadan Önce Mutlaka İncelenmesi Gereken Fırsatlar

Yeni ev almak isteyenler için farklı illerde yer alan konut projelerinden satış kampanyaları ilan edildi. İndirimli satış fiyatlarının yanı sıra uzun vadeli ödeme planları ve firmaların sunduğu ödemesiz dönem imkanları. İşte yeni ev alacaklar için dikkat çeken avantajlar sunan konut satış kampanyaları.

Yeni yılda ev almak isteyenler için farklı konut firmaları kampanyalarını yenileyerek duyurdular. Ocak ayının son günleri ve Şubat ayının ilk günlerinde geçerli olacak kampanyalar müşterilere düşük fiyat, uzun vade ve ödemesiz dönem imkanları sunuyor.



İşte ev almayı planlayanlar için incelenmesi gereken kampanya listesi.



ŞUBAT 2021 KONUT KAMPANYALARI



Emlak Konut, Sinpaş, NEF ve diğer konut projelerinde müşterilere sunulan ay sonu kampanyalarını il il, proje proje derledik. Yeni ev almak isteyenler için sunulan tüm fırsatlar sizlerle.



Avantajlı Kredi Fırsatıyla Emlak Konut Kampanyası



2021 yılının ilk kampanyalarından olan Emlak Konut kampanyasında, müşterilerin ev alımlarına özel kredi olanakları sunuluyor. Firmanın İstanbul'da yer alan projesinden ev alacaklar için sağlanan kredi olanaklarında indirim fırsatı da yer alıyor. Eğer müşteriler 12 ay vadeli kredi kullanırak ev alırlarsa yüzde 20 indirim avantajından yararlanacaklar. Avrupa ve Anadolu yakası projelerinden konut almak isteyeler için ise farklı indirim paketleri geldi. 30 ay vadeli kredi kullanımında yaklaşık yüzde 14, 15 ay vadeli kredi kullanılıyorsa yaklaşık yüzde 7.5 indirimden faydalanılabilecek.



Erken Dönem Satın Alma Kampanyası



Ankara'dan ev almak isteyenler için özel kampanya Sinpaş'tan geldi. Firma müşterilerinin erken dönem satın alma kampanyası kapsamında indirim ve kredi olanaklarından faydalanacaklar. Ankara Ege Vadisi'nden ev alacaklar için 120 ay vadeli ve düşük faizli kredi seçeneği sunan firma 2 yıl ödemesiz dönem veya 2 ay öteleme imkanlarından faydalanacaklar.



İndirimli Fiyat Kampanyası



Nef İstanbul/Nişantepe mevkinde yer alan lüks villa ve 4 katlı, modern, bahçeli konut tiplerinin fiyatlarında indirimler uygulamaya başladığını duyurdu. Kısa süreli indirim kampanyası kapsamında iyatlar 530 bin TL'den başlıyor. Bunun yanında projede kredi seçeneği de bulunuyor.



Emlak365.com