Konyaaltı yeni ev projeleri arayanlara Fenix Center konut projesi!

Antalya'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için beklenen proje duyuruldu. Fenix Center konut projesi nerede?
Konyaaltı yeni ev projeleri arayanlara Fenix Center konut projesi!

Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın ardından adeta yabancı istilasına uğrayan Antalya'da konut fiyatları ve ev kiralarına da rekor zamlar gelmişti. Yükselen fiyatlar sonrasında ev almak zorlaşırken aynı zamanda satılık ev kıtlığı da yaşanmaya başlanmıştı. 

Antalya'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için Fenix Center konut projesinde de satışlar tüm hızı ile sürüyor. 200 adet dairenin satışa açıldığı projede kalan son konutlar için başvurular alınmaya devam ediyor. 

ANTALYA'DA SIFIR KONUT PROJESİ! 

Antalya Fenix Center konut projesi kapsamında 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipinde üretilen 200 adet konut satışı için başvurular sürüyor. Projede yer alan Fashion Mall caddesi ile büyük bir ilke imza atılırken dünyanın sayılı moda markaları projeden ev sahibi olan şanslı kişilerin ayaklarına getirilmiş olacak. 

Antalya Konyaaltı konut projeleri arasında yer alan Fenix Center konut projesinde pek çok yeniliğe imza atılırken Haziran 2023 teslim tarihi belirtilen konut projesinde son kalan daireler için satışlar sürüyor. 17 katlı bina üzerinde yer alacak 200 konut için satış fiyatı ise seçilen daireye göre belirleniyor. 

Satış ofislerinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunulurken bu sayede ödeme kolaylığı da sağlanıyor. Fenix Yapı tarafından hayata geçirilen projede 100 rezidans dairesi yer alıyor. Yükselen konut fiyatları nedeniyle projeden ilk konut alan kişiler büyük bir kara geçerken kalan dairelerin satışlarında son teklifler sunuluyor.