Limak İnşaat Rusya'da Hedef Büyüttü, Dev Konut Projesi İçin İmzalar Atıldı!

Türkiye'nin küresel çapta en büyük inşat markaları arasında yer alan Limak İnşaat Rusya'da yeni bir başarıya daha imza attı.
Limak İnşaat Rusya'da Hedef Büyüttü, Dev Konut Projesi İçin İmzalar Atıldı!

Türkiye'nin küresel çapta en büyük inşat markaları arasında yer alan Limak İnşaat Rusya'da yeni bir başarıya daha imza attı. Detaylar haberimizde...

Emlak365.com / Türkiye'nin en büyük markalarından ve inşaat sektöründeki lider firmalarından biri olan Limak ulusal çapta bir büyük başarıya daha imza attı. Limak İnşaat tarafından atılan imzalar ile Rusya'da Türk inşaat şirketlerinin üstlendiği projelere bir yenisi daha eklendi.

KORTOS GRUP HEADLİNER KONUT PROJESİ İÇİN LİMAK'LA ANLAŞTI!

Ülkenin sembollerinden biri olan Moscow City İş Merkezi ile karşılıklı komşu olan Kortros Grubu’na ait Headliner çok fonksiyonlu konut projesinde yeni bir imza daha atıldı. Ülkenin en büyük konut projelerinden biri olan 2021 yılının Aralık ayında teslimi planlanan 142 bin metrekarelik dev projede 2. etap ihalesini Limak İnşaat kazandı.

Yatırımcı firma yola Limak Construction ile devam etme kararı alırken 187 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip olması planlanan 2. etap ihalesi için bu projedeki kontrat bedeli Limak tarafından 15 milyar rubleye yükseltildi.

Projede 2 adet kulede yer alacak 180 metre yüksekliğe sahip olan 53 katlı 11 blok bulunuyor. İnşaatına başlayan yeni blokların teslimatlarının ise 2023 yılında yapılması bekleniyor.