Londra'da Konut Yatırımı Yapmak İsteyenler İçin Lily House İkinci Etap Satışları Başladı!

Londra'nın silikon vadisi olarak anılan Surrey Bölgesinde hayata geçirilen Eden Grove’un ikinci etabı Lily House konut projesi için yeni etap başvuruları başladı. Lily House satılık daire fiyatları!
Londra'da Konut Yatırımı Yapmak İsteyenler İçin Lily House İkinci Etap Satışları Başladı!

Konut fiyatları tüm dünyada büyük bir hızla yükselmeye devam ederken Londra'da konut yatırımı yapmak isteyen Türkler için Eden Grove’un ikinci etabı Lily House konut projesinde yeni başvurular başladı. Londra ve Hong Kong'da düzenlenen tanıtım çalışmalarının ardından İstanbul-Raffles Otel’de üçüncü lansman toplantısı yapılan proje Türk yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Birinci etabın satışlarını büyük bir hızla yapan projede ikinci etap başvurularının açılması büyük bir sabırsızlıkla bekleniyordu. Düzenlenen tanıtım toplantısı ile projede satışa çıkan yeni konutlar için bilgilendirme yapıldı. Londra'da konut yatırımı yapmak isteyen Türkler tarafından proje gerek lokasyonu gerekse de sunmuş olduğu yüksek kira getirisi nedeni ile yakından takip ediliyordu.

SURREY EDEN GROVE, LİLY HOUSE KONUT PROJESİ SATIŞTA!

Berkeley Group tarafından hayata geçirilen Lily House projesinin tanıtımı için İstanbul'da düzenlenen lansman toplantısına özel bir sunum gerçekleştiren Richmond London Homes Kurucusu Özlem Öztürk merak edilen soruları yanıtladı. Surrey bölgesinin Londra'nın yeni Silikon Vadisi olarak kabul edildiğini belirten Öztürk, bu projeden konut sahibi olan kişilerin kiracılarının bölgede çalışan CEO'lar, direktörler ve IT'ciler olacağını belirterek projenin yatırımlık konut projesi arayan kişilere hitap ettiğinin altını çizdi.

Londra'da Konut Yatırımı Yapmak İsteyenler İçin Lily House İkinci Etap Satışları Başladı!

Yatırımcıları en çok tatmin edecek konut projeleri arasında gösterilen Lily House projesi hakkında açıklama yapan Öztürk, “Windsor Castle 20, Legoland 21, Virginia Waterlake 14, Ascot Racecourse 22 dakika uzaklıkta. Londra’yı çevreleyen M25 otoyolunun çeperinde yer alması da ayrıca kıymetli” diyerek projenin lokasyon nedeni ile de büyük bir avantaja sahip olduğunu söyledi. Projede şu anda lansmana özel fiyatlar belirlenirken satış fiyatları ise ofis tarafından veriliyor.