Mostar Atakent konut projesi nerede yapılıyor, konut fiyatları ne kadar?

İstanbul’da yapımı devam eden konut projeleri büyük bir merakla araştırılıyor. Mostar Atakent konut projesi nerede, ne zaman teslim edilecek, konut fiyatları belli oldu mu?
Mostar Atakent konut projesi nerede yapılıyor, konut fiyatları ne kadar?

Türkiye’de konut projeleri son aylarda özellikle önem kazandı. İstanbul’da nüfusun oldukça fazla olması ve konut talebini karşılayacak yeni konut olmamasından dolayı devam eden konut projeleri ilgi görüyor. Bu konut projeleri ile alakalı olarak da araştırmalar yapılıyor. İstanbul’daki konut projelerinden olan Mostar Atakent ile alakalı olarak da çok farklı konularda ayrıntılar merak konusu olabiliyor.

MOSTAR ATAKENT NEREDE?

Mostar Atakent konut projesinin lokasyonu hakkında araştırma yapılabiliyor. İstanbul’un Başakşehir ilçesinde bulunan Mostar Atakent projesi Hira yapı tarafından inşa ediliyor. Seyrantepe Caddesi’nde bulunan projeye büyük bir ilgi gösterilirken projenin henüz inşaat aşamasında olduğu bildirildi. 2023 yılı içerisinde teslim edilmesi beklenen projede satışların ise devam ettiği bildirildi.

KAÇ KONUT İNŞA EDİLİYOR?

Mostar Atakent projesi kapsamında 152 konutun inşa edildiği belirtiliyor. Proje hakkında yapılan açıklamaya göre bloklar halinde inşa edilen konutların yer aldığı bloklar 12 kat olarak tasarlanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde konut tiplerinin yer aldığı projede her talebe uygun bir konut bulunuyor. Konutların büyüklükleri ise 77 metrekareden başlayıp 170 metrekareye kadar çıkabiliyor.

Başakşehir’de şehir merkezine oldukça yakın bir mesafede yer alan Mostar Atakent’in ilhamını Bosna Hersek’te bulunan tarihi Mostar Köprüsü’nden aldığı ifade ediliyor. Sakinlerine çok özel bir yaşam alanı sunan projede ana konsept sakinlik ile lüks yaşamın buluşması olarak belirlendi.

Konut fiyatları ile alakalı olarak da insanlar bilgi edinmek istiyorlar. Mostar Atakent konut projesinde inşa edilen konutlara dair konut fiyatı açıklaması yapılmadı. Projenin satış ofisinden bu konuda bilgi alınabiliyor. Konut fiyatlarının çok değişken olmasından dolayı bu şekilde fiyatların öğrenilmesi daha sağlıklı olabiliyor.