NEF Çekmeköy üçüncü etap Koruköy projesinde 327 konutun yarısı aynı gün satıldı!

NEF Çekmeköy’ün üçüncü etabı olarak bilinen Koruköy Projesi için lansman yapıldı. Çok büyük bir ilgi gören projede 327 konutun yarısı bir gün içinde satıldı.
NEF Çekmeköy üçüncü etap Koruköy projesinde 327 konutun yarısı aynı gün satıldı!

İstanbul’un önemli projelerinden olan NEF Çekmeköy için lansman yapıldı. Üçüncü etap olan Koruköy Projesi’ne vatandaşlar çok büyük bir ilgi gösterdiler. NEF Çekmeköy kapış kapış satılması ile büyük dikkat çekmişti. Daha önceki iki etap da 2 saat içerisinde satılmıştı. Üçüncü etap olan Koruköy projesindeki 327 konutun yarısı ise yine tek günde satıldı.

327 KONUTUN YARISI AYNI GÜN SATILDI

180 dönümlük bir arazi üzerine kurulacak olan üçüncü etapta 327 konusun yarısının sahibi belli oldu. Özellikle de Yeni Evim kampanyası ile projeye büyük bir ilgi oluştu. Projenin satış ofisi bundan dolayı dolup taştı. Çok uygun imkanlarla kullanılacak konut kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler taleplerini bildirerek ev satın alma hayallerine kavuştular. Üstelik İstanbul’un yüksek yatırım potansiyeli olan projelerinden ev sahibi olma fırsatı elde edilmiş oldu.

14.500 TL'DEN BAŞLAYAN TAKSİTLER!

NEF İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik projeye dair bir açıklamada bulunarak, “Yeni projemizin lansmanını yaptık. 327 konutu satışa çıkardık ve bu konutlar için 3 bin talep alınmıştı. Talepte bulunan müşterilere öncelik sağladık. Bu projenin yarısına yakını satılmış durumda. Bu yüksek talepten memnunuz. Yeni kredi kampanyasının bu yoğun talepte büyük etkisi var.

1+1 dairelerimizin fiyatı 3,4 Milyon TL’den başlıyor. Bunun yüzde 10’unu müşterimiz peşin olarak ödüyor. Kalan tutar için ise bankadan kredi kullanılıyor. Onun da aylık taksitleri ilk yıl için 14.500 TL’den başlıyor. Kira geliri düşünüldüğünde bu kira geliri ile konut kredisi taksitinin büyük bir kısmı ödeniyor. Bu açıdan müşteriler için kazançlı bir alışveriş olabiliyor.” dedi.