NEF New York'ta Yer Alan Saint Marks Plece Konut Projesini Satışa Hazırlanıyor!

Türkiye'nin en büyük konut üreticilerinden biri olan NEF Amerika'da gerçekleştirdiği Saint Marks Plece konut projesi için satışa hazırlanıyor.
NEF New York'ta Yer Alan Saint Marks Plece Konut Projesini Satışa Hazırlanıyor!

Türkiye'nin en büyük konut üreticilerinden biri olan NEF Amerika'da gerçekleştirdiği Saint Marks Plece konut projesi için satışa hazırlanıyor. 2021 senesinin ilk çeyreği içerisinde teslim edilecek konutlara yoğun ilgi gösterildi...

Türk müteahhitlerin yurt dışındaki başarılı projeleri üzerinde çalışmalar devem ederken alt yapı, hava limanı, köprü ve tünel projeleri yanı sıra konut üretimi de sürüyor. Bunların son örneklerinden biri de NEF Saint Marks Plece konut projesi olarak öne çıktı.



NEF SAİNT MARKS PLECE KONUT PROJESİ İÇİN SATIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!



Türkiye'nin en büyük inşaat markalarından biri olan gayrimenkul sektörünün öncülerinden NEF yurt dışı projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Geride kalan 3 senelik zaman dilimi içerisinde 7 binden fazla konutu teslim ederek büyük bir başarı örneği sergileyen NEF, Türkiye'de yapmış olduğu yatırımlarından ardından başarısını sınırlarımızın dışına taşımayı başardı.



NEF Saint Marks Plece konut projesi kapsamında toplamda 12 kat üzerinde yükselecek 100 rezidans daireden oluşacak olan projede kaba inşaat tamamlandı, satış için geri sayım başladı. Projeden daire sahibi olmak isteyen kişiler için başvurular 21 Ocak 2021 tarihi itibari ile kabul edilecek.



NEF SAİNT MARKS PLECE KONUT PROJESİ SATIŞ FİYATLARI KAÇ TL?



Amerika'da konut sahibi olmak ve ev yatırımı yapmak isteyen kişiler için projede yer alan rezidans daireler için en düşük satış fiyatı 595 bin dolar olarak belirlendi. Türkiye'de de konut üretimine tüm hızı ile devam eden NEF 2021 yılında Nef Reserve Yalıkavak, Nef Reserve Gölköy ve Nef Bahçelievler konut projeleri kapsamında üretilen daireleri teslim edecek. İstanbul'da konut projesi arayan kişiler için ise Nef Reserve Kandilli projesinde Koru Blokları satışa sunulacak.



Emlak365.com