Oksijen Oran projesi de 180 ay vadeli 0.69 kredi kampanyasına katıldı

Sıfır ev almak isteyen kişilere yönelik olarak başlatılan 180 ay vadeli 0.69 faiz oranı ile konut kredisi kampanyasına Oksijen Oran projesi de katıldı.
Oksijen Oran projesi de 180 ay vadeli 0.69 kredi kampanyasına katıldı

Oksijen Oran projesi de 180 ay vadeli 0.69 kredi kampanyasına katıldı - Yükselen konut fiyatları nedeni ile ev sahibi olmak her geçen gün biraz daha zorlaşırken Emlak Konut liderliğinde sıfır ev almak isteyen kişilere yeni konut kredisi seferberliği kampanyası başlatılmıştı. 

Ankara 0.69 konut kredisi projeleri arasına katılan Oksijen Oran konut projesi de ev sahibi olmak isteyen kişilere nezih bir ortamda yaşama fırsatını 180 ay taksitle sundu. Ankara'da şehrin merkezinde ormanın içerisine yaşam vadeden proje çevreci özellikleri ile öne çıkıyordu. 

OKSİJEN ORAN FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

Sıfır ev almak isteyen kişilere hitap eden dev projede satışlar tüm hızı ile devam ediyor. Oksijen Ankara konut projesi kapsamında satışa sunulan daire fiyatları için belirlenen rakamlar satış ofisi tarafından veriliyor. Projeden ev almak isteyen kişilere yönelik olarak Emlak Konut GYO tarafından başlatılan kredi seferberliği kapsamında 0.69 faiz oranı ile 180 ay vadeli konut kredisi kullanma imkanı da sunulacak. 

Başkentin nefes aldıran projesi sloganı ile satışa sunulan konutlar için yapılan açıklamada "Türkiye’nin En Büyük Temalı Konut Projesi Altınoran’ın son etabı Oksijen Oran; 52.600 m2 yeşil alanı, evcil hayvan parkuru, bisiklet yolları, organik bahçe ve dikim alanları ile ailenizle keyifli bir hayatın kapıları sizlere açılıyor. Eymir ve Mogan Göllerinin muhteşem manzarasıyla güne uyanarak, doğanın gücünü içinizde hissedin" denilerek konum bilgisi de paylaşıldı.