Optimum Yenişehir Pendik konut projesinin merak edilen özellikleri!

Optimum Yenişehir Pendik konut projesi ile alakalı olarak detaylı bilgiler merak ediliyor. Optimum Yenişehir Pendik konut projesinin öne çıkan özellikleri neler, konut fiyatları kaç TL’den başlıyor?
Optimum Yenişehir Pendik konut projesinin merak edilen özellikleri!

İstanbul’un Pendik ilçesinde yapımı devam eden konut projelerinden olan Optimum Yenişehir Pendik için inşaat çalışmaları devam ediyor. Bugüne kadar yapılan çalışmalar neticesinde projenin inşaatının tamamlama oranı yüzde 30’a ulaştı. 2021 yılının son bölümünde başlayan projede konut teslimlerinin 2024 yılında olması planlanıyor. Optimum Yatırım Geliştirme tarafından yapılan proje bazı nitelikleri ile ön plana çıkıyor.

OPTİMUM YENİŞEHİR PENDİK KONUT PROJESİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Pendik’te yapılan Optimum Yenişehir Pendik için mimari planlamaya göre 7 ayrı blok inşa ediliyor. Bu bloklarda toplam 685 adet konut yer alacak. Ayrıca 40 adet da ticari ünitenin inşa edildiği bildirildi. Projenin arsa alanının 25.000 metrekare olduğu ifade edildi. İnşa edilecek blokların kat yükseklikleri ise 9 kat şeklinde tasarlandı. Geniş bir bahçe alanının yer alacağı projede tüm imkanlar yer alacak.

KONUT FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Optimum Yenişehir Pendik konut projesi ile alakalı olarak ulaşılabilen bilgilere göre 2+1 ve 3+1 konutlar projede yer alıyor. 2+1 konutlar 55 metrekare, 3+1 konutlar ise 107 metrekare olarak tasarlandı. Konut fiyatları ile alakalı olarak güncel bilgiler için ilgili firma iletişime geçerek hem güncel fiyatlar öğrenilebilir hem de ödeme seçenekleri açısında sağlanan imkanlar hakkında bilgi alınabilir. İnternette yer alan bilgilere göre Optimum Yenişehir Pendik konut projesinde 2+1 evler 1.620.000 TL’den, 3+1 evler 2.850.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyorlar.

Avantajlı bir lokasyonda yapılan Optimum Yenişehir Pendik konut projesi çok sayıda merkezi yere oldukça yakın bir alanda yer alıyor. Ulaşım sıkıntısı olmayan konut projesinin yapıldığı alan okul ve hastane gibi imkanlara da oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Şehir merkezinde yeşil alan içerisinde kalacak şekilde tasarlanan konut projesi şimdiden büyük ilgi görüyor.