Sinpaş Koru Aura'da konut fiyatları ne kadar?

İstanbul Ataşehir’de bulunan konut projelerinden Sinpaş Koru Aura dikkat çekmeye devam ediyor. Şehir içinde sağladığı imkanlarla Sinpaş Koru Aura’da satışlar devam ediyor. Peki Sinpaş Koru Aura’da konut fiyatları ne kadar?
Sinpaş Koru Aura'da konut fiyatları ne kadar?

İstanbul’da çok önemli konut projelerinden birisi olan Sinpaş Koru Aura hakkında ayrıntılı bilgiler merak ediliyor. İstanbul’da yapılan konut projeleri arasında dikkat çeken Sinpaş Koru Aura oldukça fazla nitelikleri ile büyük vaatlerde bulunuyor. İnşaatı devam eden konut projesinde bir yandan da satışlara devam ediliyor.

SİNPAŞ KORU AURA KONUT PROJESİNİN MERAK EDİLEN ÖZELLİKLERİ!

Sinpaş tarafından inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde toplam 544 adet konut bulunuyor. Bu konutların büyüklükleri 87 metrekare ile 269 metrekare arasında değişiyor. 2021 yılında inşaatına başlanan projenin ise teslimi 2024 olarak planlanıyor.

Sinpaş Koru Aura da geniş balkon, bahçe, teras gibi konseptler de yer alıyor. 3 metre derinliğe sahip ferah ve geniş balkonlarda farklı yaşam alanları oluşturma imkanı oluyor. Sebze ve meyve yetiştirmeye uygun olan 50 metrekarelik bu balkonlar insanlara şehir içinde farklı bir yaşam tarzı sunuyor.

Sinpaş Koru Aura’nın lokasyonu da oldukça avantajlı oluyor. İstanbul Finans Merkezi’ne 10 metre mesafede bulunan Sinpaş Koru Aura Finans Merkezi metrosuna da 500 metrelik mesafede yer alıyor. TEM Otoyolu, e-5 Karayolu gibi ulaşım ağlarında yakın mesafede olan konut projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 11 km ve FSM Köprüsü’ne 15 km uzaklıkta yer alıyor.

Sinpaş Koru Aura için en çok merak edilen konu ise fiyatlar oluyor. Sinpaş tarafından yapılan son duyuruya göre 50 metrekare terası olan 3+1 daireler 8 Milyon 900 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri olan Sinpaş Koru Aura’da fiyatlar farklı farklı uygulanıyor. En doğru fiyatlar için Sinpaş ile iletişime geçip bilgi alınması gerekiyor.