Sur Yapı Antalya Suits'te özel kampanya! 1,6 Milyon TL'den başlayan fiyatlar, 0,69 faizli kredi!

Sur Yapı tarafından gerçekleştirilen Sur Yapı Antalya Suites konut projesi ile alakalı son bilgiler merak ediliyor. Sur Yapı Antalya Suites’te konut fiyatları ne kadar, 0,69 faizli konut kredisi kampanyası geçerli mi?
Sur Yapı Antalya Suits'te özel kampanya! 1,6 Milyon TL'den başlayan fiyatlar, 0,69 faizli kredi!

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut projelerine yönelik araştırmalarını sürdürüyorlar. İnsanlar projeden ev alarak bir markanın güvencesi ile depreme karşı daha korunaklı konutlarda yaşamak istiyorlar. Bundan dolayı mahalle aralarındaki küçük müteahhitlerin inşa ettikleri konut projeleri yerine markalaşmış firmaların konut projelerine yöneliyorlar. Sur Yapı da bu firmalardan birisi olarak değerlendiriliyor.

SUR YAPI ANTALYA PROJESİ!

Sur Yapı tarafından Antalya’da çok önemli bir proje gerçekleştiriliyor. Antalya Kepez’de oldukça geniş bir alanda inşa edilen konutlar ve devre mülkler satışa çıkarıldılar. Etap etap gerçekleştirilen bu devasa projede ev sahibi olmak ise başlı başına bir ayrıcalık oluyor. Sur Yapı’nın Antalya’daki projesinin bir etabı olan Sur Yapı Antalya Suites ile Antalya’nın muhteşem havası ve yeşil doğası bir araya geliyor. Lüks yaşamı ana konsept haline getiren projede blokların üzerinde yüzme havuzları da bulunuyor.

SUR YAPI ANTALYA SUİTES KAMPANYASI

Sur Yapı tarafından Sur Yapı Antalya Suites için çok özel bir kampanya açıklandı. Deniz manzaralı olan bu proje ile beraber suit daireler 1 Milyon 600 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Yeni Evim kampanyası kapsamında olan bu projeden konut sahibi olmak isteyenlere çok özel imkanlar sağlanabiliyor.

Sur Yapı Antalya Suits'te özel kampanya! 1,6 Milyon TL'den başlayan fiyatlar, 0,69 faizli kredi!

Sur Yapı Antalya Suites projesinden ev sahibi olmak isteyenler 15 yıl vadeli aylık yüzde 0,69 faizli konut kredisi kullanabiliyorlar. Üstelik bu kampanya kapsamında Sur Yapı konut fiyatında yüzde 25 indirim avantajı da sunuyor. Sadece yüzde 10 peşinat ödemesi yaparak bu projeden konut alınabiliyor. İlk 3 yıl düşük tutarlı taksitler ödenirken Yeni Evim kampanyası kapsamında devlet taksit desteği de sağlıyor.