Sur Yapı Antalya'da 0,69 faizli krediye ek yüzde 25 indirim kampanyası!

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından olan Sur Yapı’nın Antalya’daki devasa projesi ile Yeni Evim kampanyasına dahil olduğu bildirildi. 15 yıl vadeli kredi desteği ile Sur Yapı Antalya’dan ev sahibi olunabilecek.
Sur Yapı Antalya'da 0,69 faizli krediye ek yüzde 25 indirim kampanyası!

Türkiye’de konut projeleri için büyük bir hareketlilik yaşanmaya başlandı. Yeni Evim kampanyasının açıklanmasıyla beraber sıfır konutlar proje kapsamına giriyorlar. Henüz kampanya daha başlamamış olsa da Sur Yapı’nın Antalya’daki projesinin de kampanyaya dahil edileceği belirtildi.

0,69 FAİZ İMKANI

Sur Yapı Antalya’dan ev sahibi olmak isteyenlere Yeni Evim kampanyası ile beraber çok özel imkanlar sağlanacak. 15 yıl vadeli olarak bu evlerin satın alınabileceği açıklanırken faizlerin aylık 0,69’dan başlayacağı belirtildi. 180 ay vadeli olarak kullanılacak konut kredisi ile Sur Yapı Antalya’da rüyaları süsleyecek evlere sahip olunabilecek. Bu evleri satın almak isteyenlerin evin fiyatının en az yüzde 10’unu peşin olarak ödemeleri gerekecek.

YÜZDE 25 İNDİRİM YAPILIYOR!

Sur Yapı 16 Ocak’ta resmen başlayacak olan Yeni Evim kampanyasına çok önemli bir destek veriyor. Bu kampanyanın amacı konut fiyatlarında bir miktar düşüş sağlayabilmekti. Sur Yapı buna uygun olarak ek bir kampanyanın duyurusunu yaptı. Yeni Evim kampanyasını desteklemek için yapılan bu kampanyaya göre yüzde 25 indirim uygulanacak. Fiyatlarda yüzde 25 indirim yapacağını duyuran Sur Yapı ev sahibi olmak isteyenlere kaçırmak istemeyecekleri bir fırsat sunuyor.

Sur Yapı Antalya'da 0,69 faizli krediye ek yüzde 25 indirim kampanyası!

Sur Yapı’nın Antalya’daki konut projesi oldukça büyük bir proje olarak dikkat çekiyor. Kepez’deki proje içerisinde 6417 adet konut bulunuyor. 11 katlı bloklar halinde etap etap inşa edilen konutlar tamamlandıkça teslim ediliyor. Proje içerisinde 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde konut tipleri yer alıyor. Konut fiyatları hakkında en doğru bilgi ise Sur Yapı Antalya’nın satış ofisinden alınabiliyor.