Sur Yapı Antalya'da 5.700 TL'den başlayan taksitlerle sıfır konut projesi satıyor!

Antalya'da satılık ev ilanları arayan kişilere yönelik olarak Sur Yapı sıfır konut projesi ilanı yayımladı. 0.69 konut kredisi destekli yeni kampanya detayları açıklandı!
Sur Yapı Antalya'da 5.700 TL'den başlayan taksitlerle sıfır konut projesi satıyor!

Sur Yapı Antalya'da 5.700 TL'den başlayan taksitlerle sıfır konut projesi satıyor! Antalya'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Sur Yapı beklenen yeni kampanyasını duyurdu. Antalya'da Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atan Sur Yapı sadece yüzde 10 peşinat ve 15 yıl vade ile satışa başladı. 

Satışı devam eden etaplar için başlatılan yeni kampanya kapsamında Emlak Konut önderliğinde başlatılan sıfır konut kampanyasına katılan Sur Yapı yüzde 0,69 faiz oranı ile 180 ay vadeli ödeme fırsatı sundu. İlk 3 yıl düşük taksit imkanı sunulan kampanyada Sur Yapı Antalya projesinde ilk yıl 5 bin 700 liradan başlayan taksitlerle ödeme yapılabileceğini dile getirdi. 

SUR YAPI ANTALYA KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Sur Yapı Antalya projesinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birini hayata geçirirken başlatılan 0,69 konut kredisi destekli yeni seferberlik ile ödeme konusunda da avantaj sağlandı. Sur Yapı Antalya projesinde konut fiyatları seçilen etap ve tercih edilen daire tipine göre belirleniyor. 

Sur Yapı Antalya'da 5.700 TL'den başlayan taksitlerle sıfır konut projesi satıyor!

Düzenlenen kampanya kapsamında yüzde 25 indirim yapılacağı da ilan edilirken yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeli satış yapılacak. İlk 3 yıl düşük taksit fırsatı sayesinde ev almak isteyen kişiler ödemelerine ilk yıl 5 bin 700 TL seviyesinden başlayacaklar. Konut fiyatları ve kampanya detayları için gerekli bilgi Sur Yapı Antalya bilgi ve danışma hattı olan 444 5 787 numaralı telefondan alınabilecek.