Sur Yapı Antalya'da son durum! Kaç konut, ne zaman teslim edilecek?

Antalya’nın en önemli projesi olan Sur Yapı Antalya’da konutların teslimine devam ediliyor. Projede 2.500 konut daha önce teslim edilmişti. Şimdi ise 1.032 konut daha sahiplerine teslim edilmeye başlandı.
Sur Yapı Antalya'da son durum! Kaç konut, ne zaman teslim edilecek?

Antalya’da devasa konut projelerinden olan Sur Yapı Antalya için konut teslimleri devam ediyor. Konutlar inşa edildikçe teslimler yapılırken daha önce 2.500 konut hak sahiplerine teslim edilmişti. Geçtiğimiz ay ise F parselde inşa edilen konutların teslimine başlandı. Bu parselde de 1.032 konut hak sahipleri ile buluşmaya başladı.

SUR YAPI ANTALYA PROJESİ AÇIKLAMASI

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas projeye dair bir açıklama yaparak, “Ocak ayının sonu geldiğinde toplamda 3.600 konutun teslim edilmiş olduğunu göreceğiz. Konutların kaba inşaatlarını tamamladık. Dış cepheleri de bitirmek üzereyiz. Ardından hızlı bir şekilde ince işlere başlayacağız. B ve C parsellerinde de Haziran ayının sonuna kadar konutları teslim etmiş olacağız.” dedi.

Sur Yapı Antalya projesinde sürekli konut teslimi yaptıkları bir iş modeli uyguladıklarını söyleyen Altan Elmas, “3 yıldır kesintisiz olarak konutları tamamladıkça teslim ediyoruz. Şirket olarak F parselde bulunan 1.032 konutu da teslim ettiğimizde son 3 yılda 3.600’ü Sur Yapı Antalya’da olmak üzere toplamda 5 binden fazla konutun teslimi tamamlamış olacağız.” şeklinde konuştu.

9 BİN KİŞİ YAŞAMAYA BAŞLADI! 

Sur Yapı Antalya’da yaşamın başladığını söyleyen Altan Elmas, “Sur Yapı Antalya’yı etap etap planladık. Ancak tüm etapların çalışmalarını da aynı anda yaptık. En hızla inşa edilen bölümümüz Park etabı oldu. Park etabında şu anda yaşam başladı ve 9 bin kişi bu proje alanında hayatlarını güvenli ve konforlu konutlarda sürdürmeye başladılar. 2023 Haziran ayının sonunda ise kimsenin teslim edilmemiş konutu kalmayacak.” dedi.

70 BİN KİŞİ YAŞAYACAK

Sur Yapı Antalya tamamlandığında burada 70 bin kişinin yaşamaya başlayacağını söyleyen Altan Elmas, “Çeşitli etaplarda toplam 8.500 konutun inşaatını sürdürüyoruz. Turkuaz sitemizde 1.105 konut yer alıyor. Su kenarında su medeniyettir teması ile siteyi inşa ettik. Her açıdan dört dörtlük bir projeden bahsediyorum. Projemizin bir diğer etabı olan Sur Cadde ise Antalya’nın Şanzelize’si olacak. 7 blok, 485 konut, 68 ofis ve 68 dükkan bulunuyor. Bunların da teslimleri sürüyor.” şeklinde konuştu.