Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair açıklama yapıldı. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projelerine başlanması planlanıyor.
Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı!

Türkiye’de konut sektörünün 2023 hedefleri belli olmaya başladı. En çok da konut projelerine dair yeni gelişmeler takip ediliyor. Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden olan Tahincioğlu Gayrimenkul’un 2023 yılında başlamayı planladığı projelere dair açıklama yapıldı. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 2023 yılında yeni konut projelerine odaklanacaklarını açıkladı.

2023 PLANLAMASI YAPILDI!

Tahincoğlu Gayrimenkul 2023 yılında mevcut projelerini de devam ettirip teslim etme aşamasına getirecek. 2022 yılında şirket tarafından Bodrum’da, Göcek’te ve İstanbul’un muhtelif yerlerinde yeni konut projeleri başlamıştı. Bu projelerin ilerlemesi devam ettirilecek ve bunların yanına yeni projeler de eklenecek. Ayrıca şirket 2023 yılında kentsel dönüşüm projelerini de hızlandıracak.

2023 PROJELERİ NERELERDE YAPILACAK?

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni projelere dair bilgi verirken, “Şirket olarak 2023 yılında yeni konut projelerine başlamayı planlıyoruz. Yeni konut projelerinde hızımızı sürdürülebilir bir şekilde yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda İstanbul’da Anadolu Hisarı, Ataşehir ve Beykoz gibi lokasyonlarda yeni konut projelerimiz olacak. Ayrıca Ankara Çankaya’da da bir projeye başlamak istiyoruz.” dedi.

2023 yılında konut sektöründe yeni projelerin artabileceğini belirten Özcan Tahincioğlu, “2023 yılında konut sektöründe hareketlilik yaşanabilir. Devlet desteği ile açıklanan konut kampanyası sektöre fayda sağlayacaktır. Konut alıcısı için konutlar erişilebilir hale getirildiğinde sektör gerekli adımları hızla atar. Türkiye’de konut ihtiyacı da konu talebi de var. Tek sorun konut kredisine erişim. Bu sorun bertaraf edildikçe sektör beklenen gelişmeyi hızlı bir şekilde kaydedebilir.” ifadelerini kullandı.