TOKİ ve Emlak Konut güvencesi ile yapılan Evora İzmir'de konut fiyatları ne kadar?

İzmir’de yapımı devam eden konut projesi Evora İzmir ile alakalı olarak ayrıntılı bilgiler merak ediliyor. Evora İzmir’de konut fiyatları ne kadar? Evora İzmir projesinde inşa edilen konutların özellikleri nelerdir? Evora İzmir nerede yapılıyor?
TOKİ ve Emlak Konut güvencesi ile yapılan Evora İzmir'de konut fiyatları ne kadar?

Konut sektöründe konut projelerine dair son dönemlerde bir ilgi oluştu. Bundan dolayı da büyükşehirlerde yapımı devam eden konut projeleri büyük bir merakla araştırılıyor. İzmir’de yapılan en büyük konut projelerinden olan Evora İzmir de en çok araştırma yapılan konut projeleri arasında yer alıyor. Evora İzmir konut projesi hakkında özel bilgiler nelerdir?

DEV KONUT PROJESİ EVORA İZMİR!

Teknik yapı tarafından inşa edilen konut projesi Evora İzmir şu anda İzmir’de yapımı devam eden en büyük konut projelerinden birisi olarak gösteriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı tipte konut üretimi yapılıyor. Proje kapsamında toplam 1049 adet konut inşa edileceği bildirildi.

EVORA İZMİR NEREDE YAPILIYOR?

Evora İzmir konut projesinin nerede yapıldığı da merak ediliyor. İzmir’in Konak ilçesinde inşa edilen projenin tam adresi ise Alsancak Mahallesi’ne denk geliyor. İzmir’in çok önemli lokasyonlarından birisinde yükselen Evora İzmir ulaşım, eğitim, hastane gibi önemli imkanlar açısından da çok avantajlı bir yerde yapılıyor.

EVORA İZMİR KONUT PROJESİ KİMİN?

Evora İzmir konut projesinde çok kapsamlı işbirliği bulunuyor. Teknik Yapı’nın bu projesinde Halk GYO, Emlak Konut ve TOKİ de yer alıyor. Çok güçlü bir yapı tarafından inşa edilen projeden ev sahibi olmak isteyenlerin sayısının fazla olması kamu güvencesinin projede yer almasından kaynaklanıyor.

EVORA İZMİR KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Konut fiyatları ile alakalı son güncel bilgiler projenin satış ofisinden öğrenilebiliyor. Yayınlanan en güncel fiyatlara göre 1+1 evler 2 Milyon 877 Bin TL’den, 2+1 evler 4 Milyon 441 Bin TL’den, 3+1 evler 6 Milyon 889 Bin TL’den, 4+1 evler 9 Milyon 186 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Şu anda kesinleşmese de orta ve üst gelir grubu için başlatılacak olan TOKİ konut kampanyasında bu projenin de yer alma ihtimali yüksek olarak görülüyor.