Yeni Levent projesinde 0,69 faizli kredi kampanyası başladı!

Sağlıklı ev ile doğa konseptlerini Yeni Levent konut projesi ile buluşturan DAP Yapı ön taleplere başladı. Yeni Levent projesinde 15 yıl vadeli ve 0,69 faizli konut kredisi imkanı da bulunuyor.
Yeni Levent projesinde 0,69 faizli kredi kampanyası başladı!

Yeni Evim kampanyasının başlamasının ardından konut projeleri çok daha ön plana çıkmaya başladılar. Özellikle de kampanya kapsamına giren konut projeleri çok daha büyük ilgi görüyor. Bu projelerin birisinin altında da DAP Yapı imzası bulunuyor. DAP Yapı’nın Emlak Konut ile gerçekleştirdiği işbirliği ile geliştirilen Yeni Levent projesinde ev sahibi olmanın şartları oldukça kolaylaştı.

YATAY MİMARİ, ŞEHİR MERKEZİNDE DOĞA İLE İÇ İÇE!

Emlak Konut güvencesi ile geliştirilen Yeni levent projesinde şehrin merkezine country yaşam biçimi taşınıyor. Yatay mimari esasları ile geliştirilen projede doğa ile iç içe bir yaşam imkanı sunuluyor. DAP Gayrimenkul tarafından ortaya konulan sağlıklı ev konseptine uygun olarak inşa edilecek Yeni Levent projesinde ön talepler alınmaya başlandı.

Çok önemli bir lokasyonda yapılacak olan Yeni Levent projesi oldukça avantajlı imkanlar sunuyor. Şehir merkezinde yer alan proje alışveriş merkezleri, iş ve finans dünyası, hastane, okul gibi her türlü ihtiyacın yanı başında yer alıyor. Çoğu merkeze kısa bir mesafede bulunan Yeni Levent’in Belgrad ormanı manzaralı olması ise projeye ayrı bir cazibe kazandırıyor.

0,69 FAİZLİ KREDİ İMKANI!

Yeni levent projesinden ev sahibi olmak isteyenlere kredi imkanları da sağlanıyor. Yeni Evim kampanyasına dahil olan proje için aylık 0,69’dan başlayan faizlerle 15 yıl vadeli konut kredisi çekilebiliyor. 2 Milyon TL’ye kadar 0,69 faiz ile, 2 Milyon TL ile 4 Milyon TL arası 0,79 faizle, 4 Milyon TL ile 5 Milyon TL arasında ise 0,99 faizle konut kredisi çekilebiliyor. Bu konut kredilerini kullanabilmek için kamu bankalarına başvuru yapılması gerekiyor.