Yüzde 30 peşinat ve 24 ay taksitle Işıltılı Evler Sancaktepe projesinde satılık 2+1 ve 3+1 evler!

İstanbul Sancaktepe’de yapımı devam eden konut projesi Işıltılı Evler Sancaktepe araştırma yapılan projeler arasında yer alıyor. Işıltılı Evler Sancaktepe’de konut fiyatları ne kadar?
Yüzde 30 peşinat ve 24 ay taksitle Işıltılı Evler Sancaktepe projesinde satılık 2+1 ve 3+1 evler!

İstanbul’da yapılan çok sayıda konut projesi ile alakalı olarak son dönemlerde büyük bir ilgi oluştu. Konut arzında yaşanan sorunlardan dolayı konut projelerinden ev satın almak isteyenler bu yönde araştırma yapıyorlar. İstanbul Sancaktepe’de bulunan Işıltılı Evler Sancaktepe de son dönemlerin dikkat çeken projelerden birisi oldu. Peki Işıltılı Evler Sancaktepe projesi ile inşa edilen evlerin özellikleri nelerdir?

IŞILTILI EVLER SANCAKTEPE KONUT PROJESİ YÜKSELİYOR

Başkentim Yapı Gayrimenkul tarafından Sancaktepe’de inşa edilen konut projesi Işıltılı Evler Sancaktepe’de inşaat tüm hızıyla devam ediyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanan konut projesinde 77 adet konut inşa ediliyor. 2+1 ve 3+1 ev modellerinin yer aldığı projede ise konut satışları devam ediyor.

3 blok halinde inşa edilen Işıltılı Evler Sancaktepe’de 2 adet açık ve kapalı yüzme havuzu, 2 adet fitness salonu, yürüyüş yolları, süs havuzları, mini cafe ve mini market yer alıyor. Doğa içinde bir konut projesi olarak dikkat çeken projede tüm detaylar düşünülüyor. Çok avantajlı bir lokasyonda bulunan projenin yapıldığı alanda tüm ulaşım imkanları yer alıyor.

KONUT FİYATLARI VE KAMPANYA!

Işıltılı Evler Sancaktepe projesinde 2+1 ve 3+1 evler satışa çıkarıldı. Buna göre 105 metrekare büyüklüğündeki 2+1 evlerin fiyatları 2.700.000 TL’den başlıyor. 130 metrekare büyüklüğündeki 3+1 evlerin fiyatlarının ise 3.000.000 TL’den başladığı bildirildi.

Başkentim Yapı Gayrimenkul tarafından yapılan Işıltılı Evler Sancaktepe projesinde özel bir kampanya da düzenleniyor. Buna göre yüzde 30 peşinat ödemesi yapmak şartı ile 24 aya kadar varan taksitlerle bu evler satın alınabiliyor.