Ağustos kampanyası başladı! Amazon Prime Gaming 6 oyunu ücretsiz veriyor!

Oyun tutkunları için bu yaz oldukça verimli geçiyor. Çeşitli platformlarda indirimli ve bazen ücretsiz olarak sunulan oyunlarla birlikte, bu yaz duyurulan oyunlar da heyecan yaratmaya devam ediyor. Bu kapsamda Amazon Prime Gaming Ağustos 2022 ücretsiz oyunları da belli oldu. Üyeler 6 oyuna ücretsiz
Ağustos kampanyası başladı! Amazon Prime Gaming 6 oyunu ücretsiz veriyor!

Oyun tutkunlarının en sevdiği dönem olan yaz dönemi, yine birçok oyun şirketinin ve birçok platformun duyurduğu kampanyalarla verimli şekilde geçiyor. Mayıs ayından bu yana artan ücretsiz veya indirimli oyun kampanyalarına yenileri eklenmeye devam ederken, bu kapsamda bir kampanya da Amazon Prime Gaming’den geldi. Oyuncuların bir süredir beklediği heyecanlı haberi duyuran Amazon Prime Gaming, Ağustos 2022 için ücretsiz oyunlarını açıkladı. Amazon Prime Gaming üyeleri, Ağustos ayı itibariyle 6 oyuna ücretsiz şekilde sahip olabilecek. İşte detaylar…

AMAZON PRIME GAMING 6 OYUNU ÜCRETSİZ SUNUYOR

Amazon Prime Gaming’in üyelerine sunduğu Ağustos 2022 ücretsiz oyunlar listesi belli oldu. Gelen açıklamalara göre platform üzerinden Ağustos ayı itibariyle 6 eğlenceli oyun ücretsiz olarak oynanabilecek. Hatırlanacağı üzere Amazon Prime Gaming, geçtiğimiz ay Far Cry 4 ve WRC 8 FIA Rally Championship oyunlarını ücretsiz olarak sunarak tüm dikkatleri çekmiş, oyuncuları sevindirmişti. Sunduğu bedava oyunlarla dikkat çeken platform, Ağustos ayında hangi oyunları abonelerine ücretsiz olarak sunacak?

İLK KEZ ÜYE OLANLARA 1 AYLIK ÜCRETSİZ SÜRÜM

Ağustos kampanyası başladı! Amazon Prime Gaming 6 oyunu ücretsiz veriyor!

Amazon Prime Gaming platformuna geleceği belli olan 6 ücretsiz oyuna sadece Amazon Prime Gaming üyeleri ulaşabiliyor. İsteyen oyuncular ya da bu oyunları oynamak isteyenler, 7,90 TL karşılığında platforma üye olabiliyor. Ayrıca Amazon Prime Gaming, ilk kez üye olacak olan kullanıcılarına 1 ay boyunca ücretsiz deneme sürümü de sunuyor. Böylece kullanıcılar 1 aylık deneme sürecinde birçok oyunu ücretsiz şekilde oynayarak platformu da değerlendirmiş oluyor. Ayrıca platforma üye olan yeni aboneler, ilerleyen süreçlerde platformun sunacağı indirim ve ücretsiz oyun kampanyalarından da yararlanabiliyor.

AMAZON PRIME GAMING ÜCRETSİZ OYUNLARI

Amazon Prime Gaming, Ağustos 2022 için 6 eğlenceli oyunu ücretsiz şekilde sunuyor. Platform üyelerinin oynayabileceği bu oyunlar ise şöyle:

  • StarCraft: Remastered
  • Zak McKracken and the Alien Mindbenders
  • Beasts of Maravilla Island
  • Recompile
  • ScourgeBringer
  • Family Mysteries: Poisonous Prmises